Εύκολο στην επισκευή το Huawei P9

by Nikos Kaimakamis • On 09-05-2016 • AT 2:02 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Huawei-P9-teardown-01

To iFixit έκανε έναν τυπικό έλεγχο για το πόσο εύκολο είναι στην επισκευή του το Huawei P9, με τα κατάλληλα εργαλεία. 

Όπως παρατηρεί το iFixit, δεν είναι συνηθισμένο για μία ναυαρχίδα να εμφανίζει υψηλό σκορ στο δείκτη εύκολης επισκευής και το 7 στα 10 που είναι το σκορ του Huawei P9 δεν μπορεί παρά να θεωρείται καλοδεχούμενο. Το Huawei P9 εμφανίζει αρκετές ομοιότητες στο σχεδιασμό του με τα smartphones της Apple, αλλά δείχνει να είναι πιο εύκολο στην επισκευή, όταν εξετάσει κανείς το εσωτερικό του.

huawei p9 ifixit

Το κύριο χαρακτηριστικό στο εσωτερικό του Huawei P9 είναι ότι όλα τα επιμέρους κομμάτια μπορούν να αφαιρεθούν και να αντικατασταθούν στην περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα. Εάν κάποιος ήθελε να βρει κάποια μειονεκτήματα στο Huawei P9, τότε θα σημείωνε το γεγονός ότι οι βίδες δεν είναι δεδομένου τύπου και απαιτούν τη χρήση ειδικού κατσαβιδιού για να ανοίξει το πλαίσιο και να δει κανείς το εσωτερικό του smartphone.

Huawei-P9-teardown-02

Το P9 είναι εξοπλισμένο με τον Kirin 955 2.5GHz 64bit ARM-based επεξεργαστή και διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών και ανάλυσης 1080p. Η 3.000mAh μπαταρία υψηλής πυκνότητας προσφέρει στους χρήστες του P9 μεγαλύτερη αυτονομία και διάρκεια μπαταρίας, ενώ η πίσω κάμερα έχει οπτική τεχνολογία της Leica.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons