Εύκολη η ενεργοποίηση του Dark Mode στο YouTube

by Nikos Kaimakamis • On 04-05-2017 • AT 2:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Νέο interface παρουσιάζει το YouTube στους χρήστες του, με περισσότερες ευκολίες χειρισμού των επιλογών όπως είναι το Dark Mode. 

To ΥouTube δεν δίνει όλες τις νέες επιλογές του interface αυτόματα σε όλους τους χρήστες του, καθώς δοκιμάζει πολλές από αυτές και έτσι καλούνται οι ενδιαφερόμενοι χρήστες να κάνουν εγγραφή να δοκιμάσουν τα νέα χαρακτηριστικά. Το YouTube θέλει τα σχόλια των χρηστών για να βελτιώσει την τελική του εικόνα, την οποία αργότερα θα δώσει στο ευρύτερο διαδικτυακό κοινό.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες νέες προσθήκες στο YouTube θα είναι η δυνατότητα να κάνει κλικ ο χρήστης στο κατάλληλο εικονίδιο και από εκεί να επιλέξει το Dark Mode, το οποίο φέρνει στο προσκήνιο μόνο το βίντεο, σκοτεινιάζοντας την οθόνη. Το YouTube θέλει να κάνει εύκολη αυτή τη διαδικασία, καθώς ολοένα και περισσότεροι χρήστες το επιλέγουν για να βλέπουν αρκετές ώρες υλικού.

Το ανανεωμένο YouTube εφαρμόζει τις αρχές του Material Design, προκειμένου να γίνει πιο ελκυστικό στον τελικό χρήστη, ενώ το interface θα προσφέρει και τη δυνατότητα του infinate scrolling για να μπορεί να βρίσκει ο επισκέπτης του αυτό που θέλει. Σε κάθε περίπτωση, το νέο interface που σχεδιάζει το YouTube είναι πιο ελαφρύ και πιο εύληπτο στο μάτι.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons