Εύκολες πληρωμές με το Android Pay

by Nikos Kaimakamis • On 04-06-2015 • AT 4:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Android-Pay

To Android Pay έρχεται για να διευκολύνει τις πληρωμές, με τη βοήθεια του smartphone και χωρίς να είναι ανάγκη να βάλουμε το χέρι στην τσέπη.

Η λογική που διέπει τη χρήση του Android Pay είναι παρόμοια με εκείνη που ακολουθούν όλα τα συστήματα ανέπαφων συναλλαγών, με ορισμένες μικρές διαφοροποιήσεις. Ο χρήστης πρέπει απλώς να βάλει τα στοιχεία μίας πιστωτικής κάρτας στην εφαρμογή, να τα θωρακίσει με τη χρήση ενός κωδικού, ή να φωτογραφίσει την πιστωτική του με το smartphone και να έχει έτσι μαζί του την ευκολία της κάρτας.

Εκτός από την λειτουργία της προσέγγισης του smartphone σε ένα ειδικό τερματικό για το Android Pay, με τη Hands free λειτουργία του, το σύστημα επιτρέπει την τέλεση συναλλαγών, χωρίς να καν να είναι ανάγκη να βγάλει κανείς το smartphone από την τσέπη του. Αρκεί να βρεθεί κοντά στο σημείο πληρωμής και η συναλλαγή θα εκτελεστεί κανονικά. Η εν λόγω λειτουργία θα τεθεί σε δοκιμαστική χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Σύμφωνα με το Liliputing, το Android Pay αναμένεται να είναι διαθέσιμο κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2015, μόλις ξεκινήσει και η επίσημη διάθεση του Android M. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η υπηρεσία θα μπορεί να λειτουργεί και με αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων σε όσες συσκευές το υποστηρίζουν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons