Εύκαμπτη οθόνη για smartphones ετοιμάζει η Samsung

by Nikos Kaimakamis • On 18-11-2014 • AT 5:46 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung-galaxy-note-edge

Μέσα στο 2015 η Samsung φέρεται διατεθειμένη να παρουσιάσει τη δική της εύκαμπτη οθόνη, η οποία θα μπορεί να διπλώνει στο μισό της μέγεθος. 

Σύμφωνα με το CNET, η εύκαμπτη οθόνη της Samsung Display, αναμένεται να φτάσει σε παραγωγή μέχρι και τις 40.000 μονάδες μέχρι το τέλος του επόμενου έτους, στοιχείο που αναμένεται να καταστήσει την Samsung Display κυρίαρχη στην κατηγορία αυτή μέχρι το 2016. Εύλογο είναι πως δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του και το σχετικό προϊόν που θα έχει μία τέτοια οθόνη, επομένως δεν θα αργήσει η Samsung να παρουσιάσει ένα μοντέλο με εύκαμπτη οθόνη.

Ήδη έχει παρουσιαστεί το Samsung Galaxy Note Edge με μία κυρτή οθόνη στο πλάι, αλλά η τεχνολογία της Samsung Display με την εύκαμπτη οθόνη αναμένεται να δώσει νέες δυνατότητες στην καθημερινή χρήση και τον σχεδιασμό ενός smartphone. Πάντως, η αποδοχή του κοινού στο Samsung Galaxy Note Edge ήταν ένθερμη και αυτό οδήγησε στην εταιρεία στην απόφαση να παρουσιάσει και άλλες εκδοχές smartphones με εύκαμπτη οθόνη.

Ένα άλλο στοιχείο που θα χαρακτηρίσει το μέλλον των οθονών στη Samsung είναι το ότι θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στην τεχνολογία AMOLED και όχι στις LCD, καθώς τα πλεονεκτήματα αυτής της τεχνολογίας είναι πολλά σε σχέση με εκείνη του οπίσθιου φωτισμού.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons