Πες γεια στην Evi σε iPhone και Android και ξέχνα το Siri

by Stefanos Kofopoulos • On 24-01-2012 • AT 9:47 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Πες γεια στην Evi σε iPhone και Android και ξέχνα το Siri

Ξαφνικά ο κόσμος γεμίζει virtual intelligent assistants με AI, όπως το Evi και το Siri, και διάθεση να μας βοηθήσουν κάθε στιγμή της ημέρας με την μόνη υποχρέωση να μιλήσουμε μαζί τους. Το κινητό και η οθόνη αφής χάνουν το νόημα τους και πλέον η φωνή, το πιο άμεσο εργαλείο επικοινωνίας που έχει ο άνθρωπος αποκτά δύναμη και επικοινωνεί με τις μηχανές.

Το Evi είναι ακόμα ένα iPhone αλλά και Android app που κάνει ότι και το Siri αλλά καλύτερα σε κάποιες περιπτώσεις. Κοστίζει $0.99 και προσπαθεί να δώσει λύσεις και απαντήσεις με τον πιο φυσικό τρόπο. Φυσικά το Evi δεν μπορεί να επικοινωνήσει σε βάθος με το iOS και να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες που έχει το Siri, ούτε ξέρουμε αν ποτέ το επιτρέψει η Apple. Το γεγονός ότι το “revolutionary new AI from True Knowledge” είναι διαθέσιμοα σε iOS και Android σημαίνει δύο πολύ απλά πράγματα:

Η True Knowledge θα συγκεντρώσει ταχύτατα πολλά στοιχεία και δεδομένα ώστε να βελτιώσει το Evi ενώ ταυτόχρονα το iOS θα έχει να αντιμετωπίσει ότι μόνο μια παρόμοια εφαρμογή στο iOS αλλά και την ίδια ακριβώς εφαρμογή στο Android που μέχρι τώρα μόνο voice commands δεχόταν και κάποια keywords.

Μπορείτε να κάνετε download το Evi iPhone app εδώ και download το Evi Android app εδώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

 • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μην ακουω υπερβολες. Το κατεβασα και ειναι μαπα. Αν εκανα πχ 50 ερωτησεις ειτε απο iphone 4 ειτε ipad 2 να απαντησε το πολυ 3. Ολες οι αλλες error error. ΜΑΠΑ.

  • Δεν είναι μάπα…. απλά ήμαστε λίγο άτυχοι….

   “On Monday 23rd the world learned about Evi and responded in a phenomenal way. To see how many people were excited by Evi and her app was overwhelming and hugely exciting for us. Unfortunately the enormous response was more than our servers were able to handle and so many users experienced connection problems.”

 2. Τη ρώτησα καμιά εικοσαριά ερωτήσεις κι ακόμα σκέφτεται… Δεν μου απάντησε ούτε και σε μια. Και δεν της έβαλα δύσκολα. Μάπα η εφαρμογή.

  • Σκεφτεται επειδη δεν εχει συνδεση στους servers, οχι επειδη δε μπορει να απαντησει. Αν ειχε, μαλλον θα απαντουσε. Απαντησε σε ολες τις δικες μου παντως οποτε καταφερνε να συνδεθει.

   • Λογικό είναι, το Evi βγήκε τώρα και ως αντίπαλος του Siri δέχθηκε τρελό traffic.

Top

Show Buttons
Hide Buttons