Ο Evan Williams αποχωρεί από το Twitter για κάτι άλλο

by Stefanos Kofopoulos • On 30-03-2011 • AT 1:28 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Ο Evan Williams αποχωρεί από το Twitter για κάτι άλλο

Εκτός Twitter ο Evan Williams, τουλάχιστον με τον ρόλο που τον έχουμε συνηθίσει. Ο @ev θα παραμείνει μέλος του διοικητικού συμβουλίου αλλά αυτό και μόνο. Ο Williams φεύγει από το Twitter για να ασχοληθεί με κάτι καινούριο, χωρίς να αποκαλύψει τι. Όπως δήλωσε και στο χθεσινό post, ο @ev νιώθει ότι ο κύκλος έχει κλείσει και πρέπει να κάνει κάτι καινούριο. Με την επιτυχία του Blogger και του Twitter είναι σίγουρο ότι δεν θα δυσκολευτεί να βρει χρηματοδότηση και να αξιοποιήσει ό,τι ιδέα έχει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο συνιδρυτής του Twitter, Jack Dorsey, που γύρισε στο Twitter προ ημερών αλλά παράλληλα είναι και CEO στην νέα του εταιρεία, την Square.

Τί θα συμβεί στο Twitter και πως θα εξελιχθεί το μέλλον της εταιρείας μένει να το δούμε. Το σίγουρο είναι ότι τα προβλήματα του παρελθόντος, βλέπε Fail Whale, ανήκουν στο παρελθόν και ο Evan Williams δεν χάνει την ευκαιρία να υπογραμμίσει ακρβώς αυτό λέγοντας: “[…] and the dark days of imminent technical meltdown are over”.

Αν θέλετε να παρακολουθείτε τις τελευταίες εξελίξεις κάντε follow το @pestaola και για τα πιο προσωπικά το @titanas.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι πραγματικό δείγμα αυθεντικού entrepreneur που “εγκαταλείπει” το Twitter για να ασχοληθεί με κάτι καινούριο και δείχνει πόσο διαφορετική είναι η Αμερικάνικη νοοτροπία από την Ελληνική..

    • Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό γιατί οι αλλαγές και τα πήγε – έλα του Jack δεν είναι τυχαίες. Θα δείξει το κοντινό μέλλον τι θα καταφέρουν ειδικά σε ό,τι αφορά τα κέρδη.

Top

Show Buttons
Hide Buttons