Η Ευρώπη ψηφίζει υπέρ της κατάργησης των τελών περιαγωγής

by Stefanos Kofopoulos • On 04-04-2014 • AT 3:01 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η Ευρώπη ψηφίζει υπέρ της κατάργησης των τελών περιαγωγής

Η Ευρώπη ψήφισε και αποφάσισε την κατάργηση του τέλους περιαγωγής μέσα στην Γηραάα Ήπειρο μέχρι τα Χριστούγεννα του 2015.

Τελος εποχης για τις χρειωσεις περιαγωγης/roaming απο το 2015 στην Ευρωπη

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει “Η ψηφοφορία αυτή είναι ένα απτό παράδειγμα του τι προσφέρει η ΕΕ στους πολίτες. Δείχνει τι σημαίνει Ευρωπαϊκή Ένωση: απαλλαγή από εμπόδια που κάνουν τη ζωή μας δυσκολότερη και ακριβότερη. Όλοι σχεδόν εξαρτόμαστε καθημερινά από κινητές και διαδικτυακές συνδέσεις. Πρέπει να γνωρίζουμε τι αγοράζουμε, να μην πληρώνουμε ακριβότερα απ’ ό,τι χρειάζεται και να έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε γνώμη. Οι εταιρείες, από την πλευρά τους, πρέπει να μπορούν να μας εξυπηρετούν όλους και ο συγκεκριμένος κανονισμός τις διευκολύνει σ’ αυτό. Έτσι δημιουργούνται οφέλη για όλους”.

Η ανακοίνωση δεν ξεκαθαρίζει αν πρόκειται για περιαγωγή φωνή ή/και δεδομένων κάνοντας γενική αναφορά στην λέξη roaming εντός της Ευρώπης. Η θετική εξέλιξη αφήνει μεγάλο περιθώριο στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για να αντιδράσουν σε Ευρωπαϊκό αλλά και εθνικό επίπεδο.

“Τα κράτη μέλη θα εξετάσουν τώρα περαιτέρω τον κανονισμό και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένει την τελική συμφωνία πριν από τα τέλη του 2014”.

Αν τελικά συμφωνήσουν όλοι θα φανεί μέχρι το τέλος του 2014. Μέχρι τότε θα πληρώνουμε μειωμένες χρεώσεις και θα περιμένουμε την τελική απόφαση, αν τελικά υπάρξει, για το τέλος των τελών περιαγωγής στην Ευρώπη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν έχω καταλάβει κάτι με αυτή την ιστορία. Το τέλος της περιαγωγής σημαίνει ότι θα μπορούμε να κάνουμε συνδρομές και με εταιρείες του εξωτερικού;

  2. Αν συμβεί αυτό, τότε να ετοιμαζόμαστε για αυξημένες τιμές στα συμβόλαια.

Top

Show Buttons
Hide Buttons