Άλλη μια Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης

by Stefanos Kofopoulos • On 23-09-2007 • AT 9:24 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

european mobility week the greek way

Ήρθε, την γιορτάσαμε και πέρασε η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης 2007 με Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών τον κ. Κωστή Χατζηδάκη. Είχα την ελπίδα ότι λόγω της Ευρωπαϊκής του πορείας οι χθεσινές του δηλώσεις θα περιείχαν προτάσεις και όχι κοινωνικές κοινοτυπίες.

Διαβάστε την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΥΜΕ και ίσως συμφωνήσετε μαζί μου ότι η πρόταση “διαρκή προσπάθεια για την αύξηση της χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, ενισχύοντας σημαντικά το ρόλο τους, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών στις μετακινήσεις τους” είναι τόσο κενή και ξύλινη που με τρομάζει.

Η «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης» αποτελεί αφορμή για όλους τους πολίτες να αναλογισθούμε πως η ζωή στην πόλη, μπορεί να γίνει καλύτερη, όταν κυκλοφορούν λιγότερα αυτοκίνητα στους δρόμους.

Το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών έχει ξεκινήσει μία διαρκή προσπάθεια για την αύξηση της χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, ενισχύοντας σημαντικά το ρόλο τους, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών στις μετακινήσεις τους.

Σήμερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αποτελούν πλέον την αξιόπιστη, γρήγορη, ασφαλή και οικολογική επιλογή στις καθημερινές μετακινήσεις.

Ζητάμε λοιπόν, από όλους τους συμπολίτες μας, να στηρίξουν αυτή την πανευρωπαϊκή προσπάθεια και να χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, η συμβολή των οποίων στη βελτίωση της ποιότητας της ζωή μας αποτελεί σημαντικό παράγοντα».

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons