Ευρωσύνταγμα

by admin • On 27-05-2005 • AT 2:47 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

oui

Τι θα αποφασίσουν τελικά οι Γάλλοι και τί οι Ολλανδοί; Διαβουλεύσεις και σχέδια, προτάσεις και πιθανότητες για το ενδεχόμενο όχι. Αναβρασμός και ανησυχία καθώς οι κρίσιμες ημερομηνίες πλησιάζουν.

Αυτό που μας προβληματίζει δεν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 29ης Μαίου στη Γαλλία, ούτε της 1ης Ιουνίου στην Ολλανδία. Αυτό που μας προβληματίζει δεν είναι η έλλειψη παρόμοιας πρωτοβουλίας στη χώρας μας ούτε η στάση της κυβέρνησης (άλλωστε δεν κατηγορούμε δεξιά, αριστερά φτού και βγαίνω). Αυτό που μας προβληματίζει δεν είναι το μελάνι και οι ώρες που αναλώνονται σε υπολογισμούς και σενάρια για την επόμενη μέρα του ναι ή του όχι ούτε είναι ο λιπόσαρκος τύπος με τα γυαλιά που μας κοιτάζει να πληκτρολογούμε στο laptop.

Αυτό που μας προβληματίζει είναι οι Fame-στορίτες και οι Fame-στορίτισες που ψηφίζουν με SMS, το πλήθος στις διαδηλώσεις και οι υπογραφές για τις ταυτότητες. Αυτό που μας προβληματίζει είνα έλλειψη μερικών σελίδων με αναλύσεις και σχόλια (ας είναι μόνο 1-2-3 οι εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας) για τους λόγους μη διεξαγωγής δημοψηφίσματος στην Ελλάδα. Αυτό που μας προβληματίζει είναι η ενημέρωση της κλειδαρότρυπας, η No1 έλλειψη ευθύτητας λόγου, η ποτισμένη με reality ανταπόκριση της πλειοψηφίας, η θρησκευτικά σκοταδιστική λαγνεία του σύχρονου έλληνα!

[RTFM]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons