Ευκολότερη η σύνδεση PoE συσκευών σε ένα switch

by George Polyzos • On 20-01-2016 • AT 2:08 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

d-link DGS 1008MP Intro

Η D-Link επεκτείνει την οικογένεια προϊόντων Power over Ethernet (PoE) switch με τρία νέα μοντέλα, ειδικά για την υποστήριξη «power budget» PoE switch σε οικιακούς και επαγγελματίες χρήστες.

Σχεδιασμένα για ανάγκες βασικού επιπέδου, τα συγκεκριμένα switch προσφέρουν εξελιγμένο PoE+, που παρέχει έως και 30 watt ανά θύρα. Έτσι, οι χρήστες μπορούν εύκολα να τροφοδοτήσουν και να συνδέσουν περισσότερες PoE συσκευές – όπως VoIP τηλέφωνα, ασύρματα access point ή δικτυακές κάμερες.

Χάρη στα χαρακτηριστικά αυτά τα νέα PoE switch καθίστανται μια προσιτή και ευέλικτη λύση, ειδικά αν συνδυαστούν και με την δυνατότητα σύνδεσης και παροχής ρεύματος σε συσκευές που βρίσκονται μακριά από συμβατικές πρίζες.

Καθώς οι μικρές επιχειρήσεις επεκτείνονται και προσθέτουν περισσότερες συσκευές και εφαρμογές, αντίστοιχα μεγαλώνουν τα δίκτυά τους και ο όγκος δεδομένων που διακινούν μέσω της υποδομής Ethernet. Από τη νέα σειρά, επιλέγοντας μεταξύ ενός unmanaged ή ενός «έξυπνου» switch, επιτυγχάνεται καλύτερη απόδοση ασχέτως των απαιτήσεων του εταιρικού δικτύου. Ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις, το unmanaged 8 Port Desktop Gigabit PoE+ Switch (DGS-1008MP) παρέχει Plug-and-Play εγκατάσταση.

Από την άλλη, τα νέα smart switch της σειράς DGS-1100, παρέχουν 10 ή 26 θύρες και αποτελούν μια ιδανική αναβάθμιση ενός unmanaged δικτύου. Η δυνατότητα εύκολης διαχείρισης δικτύου, προσφέρει προστιθέμενη αξία σε πολύ μικρότερο κόστος σε σχέση με άλλα «έξυπνα» switch της αγοράς. Λειτουργίες όπως η έξυπνη διαχείριση κίνησης και η βελτιστοποίηση δικτύου, μειώνουν τον φόρτο του δικτύου και αποτρέπουν την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, ενώ μπορούν να ρυθμιστούν μέσω της σελίδας διαχείρισης ή μέσω του D-Link Network Assistant Utility.

Τα switch διαθέτουν θύρες υψηλών ταχυτήτων με γρήγορη ενσύρματη συνδεσιμότητα Gigabit (10/100/1000Mbps) και πλήρη συμβατότητα για συνδέσεις με παλιότερες εκδόσεις υπολογιστών και εξοπλισμού. Κάθε ένα από τα switch της D-Link προσφέρει επίσης εξελιγμένη «πράσινη τεχνολογία», ώστε να εξοικονομεί ενέργεια, χωρίς να επηρεάζει την απόδοση.

• Το 10 Port PoE Switch (DGS-1100-10MP) είναι ένα smart switch βασικού επιπέδου που προσφέρει έως και 30 watt σε οχτώ θύρες PoE, υποστηρίζοντας συνολικα έως και 130 watt
• Το 26 Port PoE Switch (DGS-1100-26MP) είναι ένα βασικού επιπέδου smart switch με 24 PoE θύρες που υποστιρίζει συνολικά έως και 370 watt, με όλες τις PoE θύρες να προσφέρουν έως και 30 watt
• Το 8 Port Desktop Gigabit PoE+ Switch (DGS-1008MP) είναι ένα unmanaged switch βασικού επιπέδου, που προσφέρει έως και 140 watt και 30 watt ανά θύρα PoE.

[Δ.Τ. D-Link]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons