Δεινόσαυροι στο Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου

by Stefanos Kofopoulos • On 30-10-2007 • AT 6:29 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

dinosaurs eugenides foundation

Το Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου θα παρουσιάσει την ταινία θόλου Δεινόσαυροι την Τρίτη 30 Οκτωβρίου στις ώρα 19.00. Η παραγωγή ανήκει στην εταιρεία Dinosaurs 3D Productions και εξελίσεται με φόντο τη μακρινή Παταγονία της Νοτίου Αμερικής και ξεναγό τον παλαιοντολόγο Ροντόλφο Κορία. Θα ζωντανέψει μερικά από τα πιο μεγαλόσωμα ζώα που περπάτησαν ποτέ πάνω στη Γη και κυριάρχησαν για περισσότερα από 180.000.000 χρόνια. Μέσα από την ιστορία των τεράστιων σαυρόποδων, ακολουθώντας τα βήματα του τρομερού Γιγαντόσαυρου και του ανίκητου Αργεντινόσαυρου, του μεγαλύτερου γνωστού ως σήμερα δεινόσαυρου, ο θεατής έχει μια θαυμάσια ευκαιρία να γνωρίσει με θεαματικό τρόπο στιγμές από το μακρινό παρελθόν του πλανήτη μας, πολύ πριν ακόμη εμφανιστεί ο άνθρωπος.

Υπάρχει και το ανάλογο set με φωτογραφίες στο Flickr που αν έχω καταλάβει σωστά, παρουσιάζει 24 φωτογραφίες – σκηνές της ταινίας.

Το Πλανητάριο βρίσκεται στην Λεωφ. Συγγρού 387, Π.Φάληρο, είσοδος από οδό Πεντέλης 11. Πληροφορίες στο 210 9469600
[via, via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί γράφεις πως θα προβληθεί συγκεκριμένα την Τρίτη; Εννοώ το πρόγραμμα γράφει πως θα προβάλλεται Τετάρτη ως Κυριακή στις 18.30 και κάθε Σάββατο και Κυριακή άλλη μια παράσταση στις 14.30! Ίσως εννοείς την πρώτη προβολή..;

  2. @amorphis: Πού ρε συ; Είδα στο τέλος της ανακοίνωσης που λέει “Η ταινία θα προβάλλεται καθ΄ όλη τη διάρκεια του χειμώνα 2007-2008” αλλά αυτό που λες εσύ δεν το βρίσκω.

  3. http://www.eugenfound.edu.gr/

    Πας “Ψηφιακό Πλανητάριο” >> “Παραστάσεις-οδηγός επίσκεψης” >> “Πρόγραμμα παραστάσεων” και επιλέγεις τις ημερομηνίες 29/10 έως 2/11! Εκεί έχει αναλυτικά το πρόγραμμα…το βρήκες τώρα; :)

Top

Show Buttons
Hide Buttons