Ευέλικτοι βιντεοπροβολείς Epson για όλη την οικογένεια

by George Polyzos • On 01-09-2015 • AT 1:17 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Epson-EBw04p01_wb

Η Epson παρουσίασε τη νέα σειρά ευέλικτων και φορητών βιντεοπροβολέων που θεωρείται ιδανική τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.

Είτε παρακολουθείτε ταινίες, είτε βλέπετε οικογενειακές φωτογραφίες ή πραγματοποιείτε σημαντικές παρουσιάσεις, η σειρά έχει την ευελιξία που θα αγαπήσει όλη η οικογένεια.

Εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία 3LCD και την εξίσου υψηλή φωτεινότητα λευκής και έγχρωμης εικόνας, αυτοί οι βιντεοπροβολείς είναι τρεις φορές περισσότερο φωτεινοί από τους βιντεοπροβολείς DLP μονού chip. Επιπλέον, το περιεχόμενο θα έχει μεγάλη λεπτομέρεια με ευκρινείς και καθαρές μαύρες αποχρώσεις, δημιουργώντας λεπτομέρειες σκιάσεων υψηλής ευκρίνειας, ενώ όλη η σειρά υποστηρίζει λόγο αντίθεσης 15.000:1.

Χάρη στη ρύθμιση χωρίς προβλήματα, όλη η σειρά επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινήσουν γρήγορα. Η μετακίνηση του βιντεοπροβολέα από το ένα δωμάτιο στο άλλο μέσα στο σπίτι ή το γραφείο γίνεται εύκολα με την περιλαμβανόμενη τσάντα μεταφοράς και, χάρη στην κατακόρυφη και την οριζόντια διόρθωση keystone, ο βιντεοπροβολέας μπορεί να ρυθμίζεται σε διάφορες θέσεις χωρίς να παραμορφώνεται η εικόνα.

Epson-EBw32a03_wbw

Μετά την εγκατάσταση, η σύνδεση με το βιντεοπροβολέα χρησιμοποιώντας μια έξυπνη συσκευή είναι τόσο εύκολη όσο η σάρωση ενός κωδικού QR. Με απλή λήψη της εφαρμογής iProjection, οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν να προβάλλουν φωτογραφίες, βίντεο και έγγραφα από τις έξυπνες συσκευές τους . Όλα τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν επίσης μια είσοδο HDMI  για την εύκολη μετάδοση ψηφιακού και ηχητικού περιεχομένου υψηλής ποιότητας.

Ενώ όλη η σειρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί όποτε τη χρειάζεστε, ο EB-U32 και ο EB-W32 είναι ειδικά σχεδιασμένοι για περιβάλλον γραφείου. Ο ευέλικτος EB-U32 έχει ανάλυση WUXGA, παρέχοντας την ευελιξία προβολής εταιρικού περιεχομένου στη φυσική του ανάλυση, συμπεριλαμβανομένου και του Full HD. Επίσης επιτρέπουν στους χρήστες να ξεκινήσουν να τους χρησιμοποιούν αμέσως με μια σειρά ενσωματωμένων επιλογών δυνατοτήτων διασύνδεσης ώστε να μπορούν να δημιουργούν παραγωγικές συναντήσεις συνεργασίας.

Epson-EBx31q02_wbw

Και τα δύο μοντέλα γραφείου έχουν την ευελιξία να μεταδίδουν παρουσιάσεις σε πολλούς βιντεοπροβολείς σε ένα δίκτυο, επιτρέποντάς τους να γίνονται ορατοί σε διάφορες τοποθεσίες. Οι χρήστες στις τοποθεσίες αυτές μπορούν επίσης να πραγματοποιούν κοινή χρήση του περιεχομένου τους ασύρματα από τις συσκευές τους με όλους τους συμμετέχοντες στη συνάντηση. Όλες αυτές οι εξαιρετικές λειτουργίες είναι επίσης διαθέσιμες σε όλα τα μοντέλα της σειράς με την προσθήκη ενός κλειδιού ασύρματου LAN ELPAP10.

Για οικογένειες που δεν μπορούν να συμφωνήσουν στο τι θα παρακολουθήσουν και για παθιασμένους επαγγελματίες που δουλεύουν σε πολλά έργα, η προσθήκη της λειτουργίας διαιρούμενης οθόνης επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν δύο πράγματα ταυτόχρονα ή να συνδυάζουν εργασία και παιχνίδι.

Η πλήρης σειρά βιντεοπροβολέων (EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04) είναι διαθέσιμη για αγορά από την 1η Σεπτεμβρίου 2015.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons