Η Microsoft συμβιβάζεται με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

by Stefanos Kofopoulos • On 09-09-2012 • AT 7:51 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Η Microsoft συμβιβάζεται με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Έτοιμη να συνταχθεί με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής φαίνεται να είναι η Microsoft σύμφωνα με δήλωση του Joaquin Almunia μετά από συναντήσεις με τον CEO της Microsoft, Steve Ballmer. Η Microsoft διαβεβαίωσε ότι θα κάνει άμεσα ό,τι χρειάζεται για μπορούν οι χρήστες των Windows 8 να χρησιμοποιούν όποιον browser επιθυμούν στο νέο λειτουργικό. Η ιστορία τραβάει τραβάει 3 χρόνια στην Ευρώπη και ακόμα να λυθεί οριστικά. Η Microsoft θα φροντίσει οι χρήστες των Windows 8 να έχουν όλες τις διαθέσιμες επιλογές και εργαλεία ώστε να εγκαθιστούν και να χρησιμοποιούν τον browser της αρεσκείας τους. Με τόσο ανταγωνισμό στο web, ο Internet Explorer αποτελεί μία από τις δημοφιλείς επιλογές όπως ο Chrome, Firefox και Opera. Η Microsoft έχει κάθε συμφέρον να χρησιμοποιεί τον IE ως προεπιλογή στα Windows και να κάνει δύσκολη την ζωή όσων θέλουν να εγκαταστήσουν διαφορετικό browser που θα χρησιμοποιείται από τα Windows 8 ως προεπιλογή. Για να δούμε.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό το μοντέλο σχετικά με τους browsers που έχει επιβάλλει η E.E. στη MS, πρέπει να επεκταθεί σε όλα τα λειτουργικά (desktop και mobile) ανεξαρτήτως μεριδίου αγοράς.

    • Θα συμφωνήσω. Είναι πιο μπροστά στην Ευρώπη σε αυτό τον τομέα

  2. Στα Windows RT ομως εκει τη θα γινει που λενε οτι μονο IE θα παιζει??

  3. Νομίζω οτι για τα RT αναφέρεται το θέμα… Θεωρώ αυτονόητο στα x86 windows να τρέχουν όλοι οι browsers!! Αυτό έλλειπε!!

Top

Show Buttons
Hide Buttons