Έτοιμος να δεχτεί εφαρμογές τρίτων ο Samsung Bixby

by Nikos Kaimakamis • On 13-09-2018 • AT 10:51 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H Samsung συνεχίζει να εμπλουτίζει τις δυνατότητες του ψηφιακού βοηθού της, Bixby, με την συνδυαστική χρήση του με apps τρίτων. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τόσο το CNBC όσο και το Digital Trends, ο Bixby θα μπορεί σε λίγο καιρό να χρησιμοποιείται συνδυαστικά με τις εφαρμογές τρίτων, με σκοπό να μπορεί να καλείται από αυτές όποτε είναι απαραίτητο ή να ενισχύει τις λειτουργίες τους. Η ενσωμάτωση του Bixby σε άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα μέσα στο έτος.

Από τον Νοέμβριο και έπειτα, με την παρουσίαση να εκτιμάται ότι θα γίνει στο Samsung Developer Conference, o Bixby θα συνοδεύεται και από ένα software development kit, το οποίο θα επιτρέπει στους προγραμματιστές να τον ενσωματώνουν σε κάποια υπηρεσία ή εφαρμογή. Εννοείται ότι οι προγραμματιστές θα έχουν στη διάθεσή τους και το ανάλογο application programming interface (ِAPI) για να κάνουν πράξη την ενσωμάτωση αυτή.

Ο Bixby της Samsung δεν κατέχει μεγάλο μερίδιο της αγοράς των έξυπνων ψηφιακών βοηθών, καθώς τον συναντά κανείς στο 6.2% των συσκευών, σύμφωνα με το Digital Trends, αλλά είναι φανερό ότι η κορεάτικη εταιρεία θέλει να τον βοηθήσει να ενισχύσει την παρουσία του πέρα από τα στενά όρια του δικού της οικοσυστήματος.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons