Έτοιμη η υπηρεσία YouTube Gaming

by Nikos Kaimakamis • On 26-08-2015 • AT 10:33 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

youtube gaming devices

To YouTube Gaming, η ειδική υπηρεσία της Google για τους Gamers, είχε ανακοινωθεί νωρίτερα το καλοκαίρι και τώρα είναι πλέον έτοιμη για λανσάρισμα. 

Το YouTube gaming θα περιλαμβάνει ειδικά βίντεο για όσους παίζουν παιχνίδια, με παρουσιάσεις, αποκλειστικό περιεχόμενο καθώς το κάθε παιχνίδι θα μπορεί να έχει το δικό του κανάλι, με τους παίκτες να ανεβάζουν περιεχόμενο και βίντεο σχετικά με αυτό, όπως και τα studios. H έμφαση αναμένεται να δοθεί στα “Let’s Play” videos, που γίνονται ολοένα και περισσότερο δημοφιλή.

Η Google ισχυρίζεται ότι θα έχει έτοιμες περισσότερες από 25.000 σελίδες με το λανσάρισμα του YouTube Gaming, ενώ η αρχική σελίδα θα είναι παραμετροποιημένη ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις συνήθειες του κάθε συνδρομητή της υπηρεσίας. Μαζί με την web εκδοχή της υπηρεσίας, θα υπάρχει και η αντίστοιχη εφαρμογή για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS.

Με την αφορμή του λανσαρίσματος του YouTube Gaming, η Google αναμένεται να κάνει σειρά κινήσεων επικοινωνίας για την προώθηση της νέας υπηρεσίας, όπως έδειξε στην Ε3. Το YouTube Gaming είναι η απάντηση της Google στο Twitch, μία υπηρεσία που η Google είχε προσπαθήσει να αγοράσει, αλλά τελικά τα σχέδια της αυτά δεν ευόδωσαν με αποτέλεσμα το Twitch να ανήκει πλέον στην Amazon.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons