Έτοιμο προς πώληση το Intel MICA

by Nikos Kaimakamis • On 18-11-2014 • AT 3:21 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

intel mica 01

H Intel είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη διάθεση του smart βραχιολού της με το όνομα MICA, αρχής γενομένης από τον Δεκέμβριο στην Αμερική. 

Η τιμή του Intel MICA θα φτάσει στα 495 δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καθώς το συγκεκριμένο αξεσουάρ δεν είναι τόσο πολύ ένα smartwatch όσο ένα κόσμημα για τη γυναίκα που θέλει να βάλει ένα στοιχείο τεχνολογίας στην γκαρνταρόμπα της. Στην τιμή των 495 δολαρίων περιλαμβάνεται και μία κάρτα SIM της AT&T που θα προσφέρει κίνηση δεδομένων και δωρεάν SMS για δύο χρόνια.

Το βραχιόλι αυτό έχει πομποδέκτη GPS και μπορεί να λειτουργεί σε δίκτυα 3G αυτόνομα, χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ η οθόνη του είναι τεχνολογίας OLED και έχει διαγώνιο 1,6 ιντσών και βρίσκεται στο εσωτερικό μέρος της συσκευής.

Η μπαταρία του προσφέρει 48 ώρες αυτονομίας, ενώ μέσα από ένα ειδικό interface στον υπολογιστή τους θα μπορούν να παραμετροποιήσουν τον τρόπο χρήσης του, όπως είναι για παράδειγμα το είδος των έτοιμων μηνυμάτων που μπορεί να στείλει μέσω αυτού η κάτοχός του.

Το Intel MICA είναι ένα από τα πρώτα smart gadgets που έχουν σχεδιαστεί κατά κύριο λόγο με γνώμονα την μόδα και το design και κατά δεύτερο λόγο με γνώμονα τις τεχνολογικές δυνατότητες που παρέχει σε εκείνη που το φορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons