Έτοιμο για την κυκλοφορία στην αγορά το Asus Lyra system

by Nikos Kaimakamis • On 27-07-2017 • AT 9:55 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics Internet

To Asus Lyra System είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση τον Ιανουάριο και τώρα είναι έτοιμο για την κυκλοφορία του. 

Το αρχικό όνομα του συστήματος ήταν HiveSpot και τώρα έχει μετονομαστεί σε Asus Lyra. Το σύστημα αυτό αποτελείται από τρία routers 802.11ac, τα οποία προσφέρουν συνολική μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων 2134 Mbps. Εκτός από τη συνδυαστική τους ταχύτητα, τα τρία routers είναι εφοδιασμένα με το AiProtection, ένα στοιχείο που εγγυάται επιπρόσθετη ασφάλεια στο έξυπνο σπίτι.

Το Asus Lyra system συνοδεύεται από μία εφαρμογή, με τη βοήθεια της οποίας ο χρήστης μπορεί να ρυθμίζει όλες τις παραμέτρους λειτουργίας του οικιακού του δικτύου, προσφέροντας παράλληλα πρόσβαση σε όλους τους χρήστες που επιθυμεί. Η τιμή του Lyra system στις ΗΠΑ διαμορφώνεται στα 399 δολάρια, σύμφωνα με το Verge.

H λογική του Asus Lyra είναι να ενισχύσει το σήμα σε όλο το σπίτι για να έχουν όλοι την ίδια ποιότητα πρόσβασης στο Internet, ενώ τα δύο από τα τρία κανάλια είναι υπεύθυνα για την πρόσβαση στο Internet με το τρίτο κανάλι να προορίζεται για την επικοινωνία των routers μεταξύ τους. Τα mesh networks, όπως ονομάζονται, μεγιστοποιούν την ταχύτητα σύνδεσης, στοιχείο απαραίτητο για τη λειτουργία σε ένα έξυπνο σπίτι.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons