Έτοιμη για παραγωγή ταινιών η Activision;

by Nikos Kaimakamis • On 20-08-2014 • AT 9:39 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

activision spiderman

Το studio ανάπτυξης video games της Activision φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσει το δικό του κινηματογραφικό παρακλάδι που θα κάνει ταινίες τους τίτλους του. 

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα δούμε στην μεγάλη οθόνη ταινίες βασισμένες στο Skylanders ή την σειρά παιχνιδιών Call of Duty. Οι πληροφορίες αυτές μεταδόθηκαν σε αποκλειστικότητα από το The Information, στο οποίο δεν απάντησε επισήμως η Activision, αλλά δεν διέψευσε και το δημοσίευμα κιόλας, στοιχείο που δείχνει ότι μάλλον κάτι ετοιμάζει.

Εκτός από κινηματογραφικές ταινίες, κάποιοι από τους gaming τίτλους της Activision θα μπορούσαν να γίνουν και τηλεοπτικές σειρές. σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το The Information. Τα τελευταία χρόνια, πάντως, όπως αναφέρει το Engadget, πολλοί από τους παίκτες τίτλων όπως το Call of Duty, έχουν αναρωτηθεί γιατί η Activision δεν μετατρέπει κάποιον από τους τίτλους της σε κινηματογραφική ταινία, λόγω του δεμένου σεναρίου και των κινηματογραφικών σκηνών δράσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φήμες θέλουν τον CEO της Activision, Bobby Kotick, να βρίσκεται σε αναζήτηση των κατάλληλων στελεχών για ένα τέτοιο project στο μέλλον, που εκτιμάται ότι θα θυμίζει την πολιτική που ακολουθεί η Marvel στην αδειοδότηση των κινηματογραφικών studios να γυρίσουν ταινίες με τους ήρωες των κόμικ της.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons