Έτοιμη η έκδοση developer preview του Android 7.1

by Nikos Kaimakamis • On 12-10-2016 • AT 10:27 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

android-7-1

Τα Nexus smartphones και το Pixel C θα λάβουν τη δοκιμαστική έκδοση του Android 7.1, ενώ η κανονική έκδοση θα γίνει διαθέσιμη τον Δεκέμβριο. 

To Android 7.1 βρίσκεται ήδη προεγκατεστημένο στα Pixel και Pixel XL smartphones, που παρουσίασε πρόσφατα η Google. Τώρα, η εταιρεία σημειώνει ότι η Developer Preview έκδοση του λειτουργικού της συστήματος θα ξεκινήσει να διατίθεται και σε όλες τις υπάρχουσες Nexus συσκευές, μαζί με το Pixel C. Η τελική έκδοση του Android 7.1 αναμένεται να γίνει διαθέσιμη από τον Δεκέμβρη και έπειτα.

Όπως μας ενημερώνει το 9to5 Android, το Android 7.1 Nougat, έρχεται να διορθώσει μικρά προβλήματα και bugs που εμφάνιζε το Android 7.0, ενώ επιτρέπει την εμφάνιση κυκλικών εικονιδίων, εμπλουτισμένα metadata για τα wallpapers καλύτερη διαχείριση του εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου με την πρόσβαση στις ρυθμίσεις απευθείας μέσα από το μενού μίας εφαρμογής.

Βελτιωμένα είναι και τα στοιχεία που θα έχουν στη διάθεσή τους οι developers με το Android 7.1, σύμφωνα με το Slashgear, με δυνατότητες επεξεργασίας των stickers, των animated GIFs και άλλων παρόμοιων στοιχείων. Κάποια άλλα στοιχεία, όπως ο Google Assistant θα παραμείνουν αποκλειστικά διαθέσιμα στα Google Pixel smartphones και δεν θα αποτελούν μέρος του Android 7.1.

Το ανανεωμένο λειτουργικό θα είναι διαθέσιμο στην τελική του έκδοση στις αρχές Δεκέμβρη στα Nexus 6, 5X, 6P, 9, Player, Pixel C, καθώς και σε ορισμένες συσκευές με Android One.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons