Έτοιμη η έκδοση Cortana for Android

by Nikos Kaimakamis • On 20-07-2015 • AT 1:05 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

cortana

Η Microsoft επιβεβαιώνει ότι θα έχει έτοιμη την Cortana for Android για διάθεση εντός των προσεχών εβδομάδων με τις πρώτες διαρροές να κάνουν την εμφάνισή τους. 

Η σχετική διαρροή έκανε την Microsoft να σχολιάσει, δίνοντας την επιβεβαίωση ότι έχει έτοιμη την έκδοση της Cortana για τις συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android, η οποία βρίσκεται στα τελικά στάδια δοκιμών προκειμένου να λανσαριστεί σε λίγο καιρό.

Σύμφωνα με το Engadget, το οποίο δοκίμασε την πρώιμη έκδοση της Cortana for Android που διέρρευσε στο Διαδίκτυο, η εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται στην εντολή “Hey Cortana”, αλλά μπορεί να απαντήσει σε βασικές ερωτήσεις, να ενημερώσει για τον καιρό, να θέσει υπενθυμίσεις και ειδοποιήσεις και να καλέσει τηλεφωνικά κάποιο άτομο στην λίστα σας.

H Cortana θα κάνει την εμφάνισή της και σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS, ενώ ούτε εκεί, ούτε στις συσκευές με λειτουργικό Android θα έχει η Cortana τον βαθμό αλληλεπίδρασης με το σύστημα που έχει σε συσκευές με Windows Phones.

Παρόλα αυτά, θα παραμένει ένας χρηστικός ψηφιακός βοηθός, ο οποίος αναμένεται να φανεί χρήσιμος για όσους αρέσκονται στο να δίνουν φωνητικές εντολές στο smartphone τους. Αναμένουμε σε λίγο καιρό να δούμε και το επίσημο λανσάρισμα της Cortana σε άλλα λειτουργικά συστήματα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons