Έτοιμη για κυκλοφορία η τηλεόραση ανάλυσης 8Κ της Samsung

by Nikos Kaimakamis • On 09-10-2018 • AT 10:08 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Μπορεί να μην υπάρχει ακόμα το περιεχόμενο που να την υποστηρίζει, αλλά η 8Κ τηλεόραση της Samsung βγαίνει στην αγορά. 

Μάλιστα, η Samsung Q900R 8K TV, όπως είναι η πλήρης ονομασία της, θα διατίθεται στις ΗΠΑ σε τιμή που θα αγγίζει τα 15.000 δολάρια, κάτι που θα κάνει αρκετούς να αναρωτηθούν εάν αξίζει πραγματικά να ξοδέψουν τόσα χρήματα για μία συσκευή με περιορισμένη χρηστικότητα, λόγω έλλειψης περιεχομένου. Η τηλεόραση διαγωνίου 85 ιντσών της Samsung θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία στις 28 Οκτωβρίου, ενώ αργότερα αναμένεται να ακολουθήσουν και μικρότερες εκδόσεις, στις 65 και τις 75 ίντσες.

Σύμφωνα με την κορεάτικη εταιρεία, η τηλεόραση αυτή μπορεί να ανεβάζει την ποιότητα του περιεχομένου 720p, 1080p και 4Κ με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης και τον Quantum Processor 8K επεξεργαστή της. Αναμφίβολα, αυτή η τηλεόραση είναι περισσότερο μία επίδειξη τεχνολογίας από την πλευρά της Samsung, αφού το 8Κ αργεί ακόμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τηλεοράσεις 4Κ δεν φαίνεται να έχουν κατακτήσει πλήρως την αγορά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Ars Technica, υπολογίζεται ότι το 50% των αμερικανικών νοικοκυριών θα έχει μία τηλεόραση 4Κ μέσα στο 2019, επομένως θεωρείται δεδομένο ότι το 8Κ αργεί ακόμα να γίνει κοινός τόπος στο μέσο νοικοκυριό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons