Ετοιμάζεται το LG G Watch 2

by Nikos Kaimakamis • On 20-08-2014 • AT 10:36 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

lg-g-watch

Οι ταχύτητες με τις οποίες κινείται ο κόσμος της τεχνολογίας είναι αδυσώπητες, αν κρίνουμε ότι ακόμα δεν ξεκίνησε η εμπορική πορεία του εικονιζόμενου LG G Watch και ήδη κυκλοφορούν φήμες για την κυκλοφορία του αντικαταστάτη του.

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για παρουσίαση του LG G Watch 2 στην έκθεση IFA του Βερολίνου, στις αρχές Σεπτεμβρίου. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από δηλώσεις στελεχών της LG που επικαλούνται οι Korea Times. Ακόμα και αν δεν βγουν αυτές οι φήμες αληθινές, το σίγουρο είναι η LG δίνει έμφαση στα smartwatches, όπως και πολλοί από τους ανταγωνιστές της, ενώ όλος ο πλανήτης περιμένει την κίνηση της Apple στα wearables.

Περισσότερες πληροφορίες για το LG G Watch 2 αναφέρουν ότι θα έχει οθόνη τεχνολογίας OLED, την οποία θα κατασκευάζει η LG Display, ενώ στο εσωτερικό του θα υπάρχει επεξεργαστής της Qualcomm. Το πεδίο των έξυπνων ρολογιών γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό, επομένως κανείς από τους κατασκευαστές που θέλουν να εμφανιστούν με αξιώσεις στην εν λόγω κατηγορία δεν μπορεί να μείνει στάσιμος και ίσως σε αυτό το πλαίσιο να είναι κατανοητή η φημολογούμενη πρόθεση της LG να αντικαταστήσει ένα μοντέλο που μόλις κυκλοφόρησε.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons