Ετοιμάζεται νέα έκδοση του Google Glass

by Nikos Kaimakamis • On 06-07-2015 • AT 4:02 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

google-glass-2

H φημολογία του Διαδικτύου είναι έντονη για την επανεμφάνιση του Google Glass, σε μια νέα έκδοση, η οποία δεν αποκλείεται να ενσωματωθεί και στο εργασιακό περιβάλλον. 

Αρκετές είναι οι αναφορές που ισχυρίζονται ότι θα εμφανιστεί το Google Glass στην έκδοση 2.0, η οποία εκτιμάται ότι θα είναι βελτιωμένη στα σημεία, αποδεικνύοντας ότι η Google δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να το εγκαταλείψει τόσο εύκολα. Μάλιστα, η Enterprise Edition του Google Glass, εκτιμάται ότι θα αλλάξει το πλαίσιο της εργασιακής πραγματικότητας.

Η πηγή της σχετικής φημολογίας είναι οι διάφορες αιτήσεις ευρεσιτεχνίας της Google, οι οποίες σχετίζονται με κάποιον τρόπο με το Project Glass. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Google Glass δεν είναι το πιο επιτυχημένο εμπορικά project που έχει παρουσιάσει η Google, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε δοθεί η δυνατότητα χρήσης του από επιχειρήσεις. Στη νεότερη εκδοχή του εκτιμάται ότι θα υπάρχει τόσο μία Enterprise Edition για τις επιχειρήσεις όσο και η Explorer Edition για το ευρύτερο κοινό.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδέουν την ενασχόληση της Google με το Project Glass, με το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει η Microsoft με το δικό της HoloLens, το οποίο εμπλουτίζει την όραση του χρήστη του με τη βοήθεια της τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons