Ετοιμάζει νέο Android tablet η Xiaomi;

by Nikos Kaimakamis • On 25-11-2014 • AT 12:08 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Xiaomi-Budget-Tablet

H Xiaomi είναι μια εταιρεία η οποία θα μας απασχολεί διαρκώς, αυτό είναι εμφανές, ειδικά τώρα που λέγεται ότι ετοιμάζει ένα ιδιαίτερα προσιτό tablet.

Παρόλο που έχει ήδη στην γκάμα της ένα Android tablet η Xiaomi, το Xiaomi MiPad 7.9, φέρεται να ετοιμάζει μία νέα πρόταση με το λειτουργικό σύστημα της Google, το οποίο, όμως, εκτιμάται ότι θα είναι πολύ προσιτό, καθώς θα στοιχίζει κάτω από 100 δολάρια. Το καλό στοιχείο είναι ότι σε αυτή την τιμή δεν θα γίνονται και πάρα πολλοί συμβιβασμοί στον τομέα του τεχνολογικού εξοπλισμού.

Έτσι, το νέο Xiaomi tablet εκτιμάται ότι θα έχει οθόνη 9,2 ιντσών, σε ανάλυση 720p, με μνήμη RAM 1 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 8 GB. Στη θέση του επεξεργαστή θα υπάρχει ο Qualcomm Snapdragon 410, ο οποίος είναι τετραπύρηνος.

Δεν είναι επιδόσεις υψηλών ταχυτήτων, αλλά για μία συσκευή η οποία θα κινείται σε τόσο χαμηλά επίπεδα είναι αξιόλογες και καλοδεχούμενες. Το σίγουρο είναι ότι ένα τέτοιο μοντέλο θα μπορεί να τα βάλει άνετα με τον ανταγωνισμό με πολλές αξιώσεις.

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν τελικά θα δούμε αυτή τη συσκευή να εντάσσεται στην γκάμα της Xiaomi, το σίγουρο είναι ότι θα το θέλαμε, μιας και αυτό θα οδηγούσε και τους υπόλοιπους κατασκευαστές να μειώσουν τις τιμές τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons