Ετοιμάζει η LG ένα νέο Nexus smartphone;

by Nikos Kaimakamis • On 14-05-2015 • AT 3:18 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

lg nexus

Οι πληροφορίες από το Διαδίκτυο λένε ότι η LG Electronics εργάζεται ήδη πάνω στην δημιουργία ενός νέου Nexus smartphone.

Σύμφωνα με το Android Headlines, μάλιστα, η LG φέρεται να έχει επιβεβαιώσει ότι ετοιμάζει το επόμενο Nexus smartphone, το οποίο εκτιμάται ότι θα είναι εφοδιασμένο με οθόνη διαγωνίου 5,2 ιντσών. Στην φημολογία αναφορικά με το επόμενο Nexus smartphone εμπλέκεται και το όνομα της Huawei, αλλά πολλές είναι οι πηγές που αναφέρουν ως πιο πιθανό υποψήφιο την LG. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η LG έχει ήδη δημιουργήσει δύο Nexus συσκευές, το Nexus 4 και Nexus 5, το 2012 και το 2013 αντίστοιχα.

Το Phone Arena ισχυρίζεται ότι το LG G4 μπορεί να αποτελέσει τη βάση για το νέο μοντέλο, ενώ στο εσωτερικό του αναμένεται να είναι ένα από τα νεότερα chips της οικογένειας Snapdragon της Qualcomm. Το στοιχείο που αξίζει να σημειωθεί, πάντως, είναι ότι ενώ κατά σειρά το νέο smartphone θα μπορούσε να ονομάζεται Nexus 7, αυτό το όνομα έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στο 7ιντσο tablet που είχε παρουσιάσει η Google και το κατασκεύαζε για λογαριασμό της η Asus.

Τόσο η Google όσο και η LG δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένες να σχολιάσουν τις παραπάνω φήμες, επομένως δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons