Ετοιμάζει έξυπνα γυαλιά με AR και VR δυνατότητες η Apple;

by Nikos Kaimakamis • On 18-04-2018 • AT 9:49 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Δεν είναι λίγες οι αναφορές στο Διαδίκτυο που θέλουν την Apple να ετοιμάζεται να παρουσιάζει AR και VR προτάσεις με την μορφή γυαλιών. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Mashable, η Apple εκτιμάται ότι πειραματίζεται με την τεχνολογία microLED, η οποία μοιάζει με την τεχνολογία OLED με τη διαφορά ότι προσφέρει μεγαλύτερη φωτεινότητα και πολύ χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Η τεχνολογία αυτή δεν αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της σε κάποιο από τα δεδομένα προϊόντα της Apple, αλλά σε ένα νέο σχέδιο έξυπνων γυαλιών, τα οποία και θα είναι εφοδιασμένα με δυνατότητες Augmented Reality, σύμφωνα με το DigiTimes. Οι οθόνες στα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας της Apple αναμένεται να έχουν διαγώνιο 0.7 ή 0.8 ιντσών και δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στο 2019.

Από την άλλη μεριά και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο Mobile Syrup, η Apple φέρεται να έχει καταθέσει μία πατέντα για ένα σύστημα virtual reality, το οποίο θα έχει ως στόχο του να χρησιμοποιηθεί μέσα σε αυτόνομα κινούμενα οχήματα, έτσι ώστε να μην ζαλίζονται οι επιβάτες, ή να εκτελούν εργασίες τηλεδιασκέψεων καθώς αφήνουν το έργο της οδήγησης του οχήματος στον ηλεκτρονικό εγκέφαλο.

Παράλληλα, το ειδικό σύστημα εικονικής πραγματικότητας της Apple εκτιμάται ότι θα μπορούσε να δίνει και πληροφορίες ή αναπαραστάσεις της κίνησης του οχήματος σε όλους τους επιβάτες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons