Έτοιμα για την κυκλοφορία τους τα Windows 10

by Nikos Kaimakamis • On 16-07-2015 • AT 11:43 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Windows-10-RTM

H 29η Ιουλίου είναι πλέον πολύ κοντά και τα Windows 10 φαίνεται πως είναι πλέον διαθέσιμα στην τελευταία τους δοκιμαστική έκδοση. 

Η Microsoft έχει λανσάρει την έκδοση 10240 ως την τελική έκδοση RTM ή αλλιώς Ready To Manufacture, γεγονός που σημαίνει ότι οι κατασκευαστές μπορούν να ξεκινήσουν να το βάζουν στα μηχανήματα που θέλουν να βγάλουν στην αγορά υπολογιστών. Το εν λόγω Build 10240 των Windows 10 είναι η εκδοχή που έχει αρχικά διατεθεί στους δοκιμαστές του Windows Insider Program, ενώ αργότερα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας ότι αυτή είναι και η RTM έκδοση.

Όσοι δοκιμάζουν τα Windows 10, μπορούν να πάρουν το Build 10240 είτε αυτόματα, είτε ακολουθώντας την διαδρομή Start > Settings > Update & Security > Windows Update > Check for Updates. Η Microsoft τονίζει ότι ο Edge browser που περιλαμβάνεται στην έκδοση 10240 των Windows 10 είναι ταχύτερος από τον Google Chrome, καθώς και από τον Apple Safari σε πολλά σενάρια χρήσης.

windows-10-promo

 

Αναφορικά με τις εφαρμογές Office, οι εκδόσεις των προγραμμάτων για το desktop θα είναι πιο πλούσιες σε χαρακτηριστικά από τις αντίστοιχες mobile εφαρμογές, ενώ ως universal apps, οι Mobile εκδόσεις του Office θα μπορούν να τρέξουν κανονικά και σε έναν σταθερό υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows 10.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons