Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας

by Stefanos Kofopoulos • On 29-07-2007 • AT 1:56 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

esyn.gr

Δεν θα χρειαστεί να γράψω πολλά για το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας γιατί η περιγραφή που έχουν στο site είναι επαρκής. Πρόκειται για τον “επίσημο φορέα που εκπροσωπεί την ελληνική νεολαία στην Ελλάδα και το εξωτερικό συνεχίζει εντατικά την προσπάθεια του για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γύρω από ζητήματα που αφορούν την ελληνική νεολαία. Το site αυτό μας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας δημοσιοποίησουμε τις ενέργειες μας καθώς και να εξωτερικεύσουμε τις σκέψεις μας σχετικά με το μέλλον. Αυτό που θα θέλαμε να τονίσουμε είναι ότι το site αυτό στηρίζεται στην διαδραστικότητα. Περιμένουμε τις απόψεις σας, τις παρατηρήσεις σας καθώς και προτάσεις για μελλοντικές δράσεις. Είναι σημαντικό να δουλέψουμε όλοι μαζί σαν μια παρέα, χωρίς κομματικές ταυτότητες, χωρίς κάθε είδους διαφορές ώστε να πετύχουμε το καλύτερο που μπορούμε. Να πετύχουμε, ΤΩΡΑ, να είμαστε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, σε κάθε ζήτημα, ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ! Σας περιμένουμε… ”

Στόχος τους ΕΣΥΝ είναι η ανάδειξη προβλημάτων όπως ο ρατσισμός, η ξενοφοβία, η καταπίεση της σεξουλικής διαφορετικότητας, ο κοινωνικός αποκλεισμός, η ανεργία, η απομόνωση, η θητεία, τα εθνικά θέματα, ο απόδημος ελληνισμός κλπ. “Για όλα αυτά τα ζητήματα αναπτύσσουμε έναν ευρύ διάλογο ανάμεσα στις οργανώσεις. Πλέον, κανείς δεν μπορεί να διεκδικεί το αλάθητο, αφού τόσοι πολλοί διεκδικούν λύσεις και καταθέτουν προτάσεις. Αναπτύσσουμε τις σχέσεις της Ελληνικής Νεολαίας με τη Νεολαία του κόσμου. Συμμετέχουμε σε διεθνείς οργανισμούς για ζητήματα νεολαίας και γινόμαστε πομποί και δέκτες θέσεων, προτάσεων και πολιτικών για τη νέα γενιά. ”

Παρά το γεγονός ότι το site είναι νέο, όσο νέο μπορεί να είναι κάτι στο web που έχει σχεδιαστεί το 2005, δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά μέσα από Firefox σε κάποια σημεία. Για την ουσία του θέματος θα πρέπει να ασχοληθείτε μόνοι σας.

[Thanks Themis]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons