Εσωτερικός δίσκος 8 TB από την Toshiba

by George Polyzos • On 05-06-2016 • AT 9:36 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Toshiba_3.5HDD_X300_Front_8TB

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα συμπεριλάβει ένα μοντέλο 8 TB στην οικογένεια X300 για εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις και premium αποθήκευση στα HDD κατηγορίας 3.5 ιντσών.

Ο υψηλής απόδοσης σκληρός δίσκος X300 των 8 TB θα καλύπτει τις απόλυτες επιδόσεις και τις απαιτήσεις στην αποθήκευση δεδομένων χρηστών εφαρμογών ισχύος, όπως γραφίστες και gamers που προσπαθούν να αυξήσουν την χωρητικότητα, ταχύτητα και αξιοπιστία της αποθηκευτικής τους συσκευής.

Ιδανική για σταθμούς εργασίας desktop, all-in-one PCs, κονσόλες παιχνιδιών και οικιακούς υπολογιστές, η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια X300 προσφέρει 6.0 Gbit/s SATA interface και ενσωματώνει χαρακτηριστικά για επιδόσεις σε πραγματικό χρόνο και προστασία δεδομένων.

Από τη δημιουργία αντίγραφων μέχρι την επαναφορά μεγάλων αρχείων και στην αποθήκευση ενός παιχνιδιού κατά τη διάρκειά τους, έως την επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο και την εργασία σε πολλαπλές εφαρμογές ταυτόχρονα, το drive διασφαλίζει ότι τα δεδομένα αποθηκεύονται γρήγορα και με ασφάλεια ενώ είναι άμεσα προσβάσιμα όταν τα χρειάζεστε.

Το drive X300 8 TB λειτουργεί με ταχύτητα περιστροφής 7200rpm, διαθέτει 128 MB buffer ενώ συγχρόνως περιλαμβάνει ενεργοποιητή δύο σταδίων, που ενισχύει την ακρίβεια της θέσης και καταργεί τις επιπλοκές πιθανών κραδασμών. Το drive προσφέρει Advanced Format (AF) storage και υποστηρίζει Native Command Queuing (NVQ).

Η νέα συσκευή της Toshiba χρησιμοποιεί τεχνολογίες Perpendicular Magnetic Recording (PMR) και Tunnel Magneto-Resistive (TMR) για να προσφέρει υψηλή πυκνότητα, υψηλές ταχύτητες και σταθερότητα.

Η ασφάλεια των δεδομένων υποστηρίζεται από εσωτερικό αισθητήρα κραδασμών, που ενισχύει την αντοχή σε χτυπήματα και δονήσεις και τεχνολογία ramp loading, που προστατεύει τα δεδομένα ενώ το drive είναι σε κίνηση.

Το High-Performance Hard Drive X300 – 8 TB θα είναι διαθέσιμο τον Ιούνιο του 2016, ενώ προσφέρεται με βασική εγγύηση δύο ετών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons