Το Essential Phone αποκτά ένα μαγνητικό headphone jack

by George Polyzos • On 08-06-2018 • AT 11:42 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το Essential Phone απέκτησε το πρώτο του add-on module, ένα σετ ακουστικών που προσαρμόζεται μαγνητικά στην συσκευή, σχεδόν ένα χρόνο μετά το επίσημο λανσάρισμα του PH-1.

Το εν λόγω module έχει λάβει την ονομασία Audio Adapter HD και αποτελεί μέρος της επικέντρωσης στις μουσικές ικανότητες του Essential Phone που ανακοινώθηκαν από την εταιρεία, ενώ επιπρόσθετα καλύπτει και το «κενό» που είχε δημιουργηθεί από την απουσία της υποδοχής των 3,5 χιλιοστών για ακουστικά.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν το Audio Adapter HD ενσωματώνει επίσης ESS Saber DAC υψηλής ανάλυσης με ενισχυτή audiophile-grade, ενώ είναι κατασκευασμένο από επεξεργασμένο τιτάνιο για υψηλού επιπέδου ανθεκτικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύστημα μαγνητικής προσθήκης παρελκόμενων ήταν ένα από τα πλέον σημαντικά στοιχεία του Essential Phone όταν αυτό ανακοινώθηκε το 2017. Ωστόσο, πέρα από την κάμερα κάλυψης 360 μοιρών και ένα docking station, που ανακοινώθηκαν μαζί με τη συσκευή, κανένα άλλο module δεν είχε κάνει την εμφάνισή του μέχρι τώρα.

Άγνωστο παραμένει το κόστος του Audio Adapter HD, ενώ η Essential «υπόσχεται» ότι θα γίνει εμπορικά διαθέσιμο εντός του καλοκαιριού.

Νέο στοιχείο που έχει αποκτήσει επίσης το Essential Phone είναι η υποστήριξη του Tidal Master Authenticated (MQA), μαζί με μια νέα συνεργασία με την υπηρεσία μουσικής όπου οι ιδιοκτήτες Essential Phone θα μπορούν να ακούν κομμάτια MQA. Η Tidal θα προσφέρει στους κατόχους Essential Phones δωρεάν τρίμηνη συνδρομή σε επίπεδο Hi-Fi tier.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons