Το Essential PH-1 αποκτά νέες χρωματικές επιλογές

by George Polyzos • On 16-02-2018 • AT 12:31 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το πρώτο μοντέλο smartphone της Essential του Andy Rubin, το PH-1, μπορεί να μην έφερε κοσμογονικές αλλαγές στην αγορά, ωστόσο κατά κοινή παραδοχή αποτελεί μία εξαιρετικά όμορφη συσκευή.

Το αρχικό Essential PH-1 κυκλοφόρησε σε λευκή και μαύρη έκδοση, ενώ χθες ανακοινώθηκαν τρεις νέες χρωματικές επιλογές για αγορά απευθείας από την εταιρεία. Πρόκειται για τις εκδόσεις Ocean Depths (σε τόνους χαλκού και μπλε) που είναι ήδη διαθέσιμη, Stellar Gray (μαύρο ματ και σκούρο πλαίσιο από τιτάνιο) που θα είναι διαθέσιμη από τις 20 Φεβρουαρίου και Copper Black (μαύρο με φωτεινό χάλκινου χρώματος πλαίσιο) που θα είναι διαθέσιμο από τις 22 Φεβρουαρίου.

Οι τρεις νέες χρωματικές εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων ενώ η τιμή τους ανέρχεται στα 599 δολάρια. Η ανακοίνωση των νέων μοντέλων από την Essential έρχεται σε μία περίοδο όπου κυριαρχεί η αναφορά της IDC ότι η start up του Andy Rubin πούλησε τους πρώτους έξι μήνες της ύπαρξής της λιγότερες από 90.000 συσκευές. Προφανώς ο εμπλουτισμός της γκάμας διαθέσιμων χρωμάτων δεν θα μπορούσε να αλλάξει τη συγκεκριμένη κατάσταση λόγω της λογικής της «περιορισμένης έκδοσης».

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι η Essential από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής της δεν στόχευσε στην πώληση εκατομμυρίων smartphones. Δεν ήθελε δηλαδή να αποτελέσει μία εταιρεία μαζικής παραγωγής συσκευών. Αντίθετα, στόχος ήταν να αποτελέσει έναν «δημιουργό» συσκευών που θα έδιναν την αίσθηση του χειροποίητου. Σύμφωνα με το Engadget αυτό αποδεικνύεται με την ανακοίνωση των τριών νέων χρωματικών εκδόσεων.

Άγνωστο φυσικά παραμένει εάν αυτά θα είναι τα τελευταία μοντέλα που ανακοινώνει η εταιρεία ή αν αποτελούν προάγγελο για την ανακοίνωση μίας εντελώς νέας συσκευής εντός του 2018.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons