Συνεργασία ESET και Google για να σταματήσουν επικίνδυνο malware

by George Polyzos • On 22-10-2017 • AT 3:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Η ESET παρουσιάζει το Chrome Cleanup, ένα νέο εργαλείο σάρωσης και απομάκρυνσης απειλών στο Google Chrome, που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους χρήστες να περιηγούνται στο διαδίκτυο με ασφάλεια και χωρίς διακοπές.

Το Chrome Cleanup θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες του Google Chrome που χρησιμοποιούν Windows. Με τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο να γίνονται πιο πολύπλοκες και πιο δύσκολο να εντοπιστούν, η περιήγηση στο διαδίκτυο είναι δυνατόν να οδηγήσει τους χρήστες σε επικίνδυνους ιστότοπους, από τους οποίους μπορεί να εγκατασταθεί κακόβουλο λογισμικό σε συσκευές.

Το Chrome Cleanup ειδοποιεί τους χρήστες του Google Chrome για πιθανές απειλές, όταν εντοπίζει ανεπιθύμητο λογισμικό. Το Google Chrome τότε θα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αφαιρέσουν το λογισμικό. Το Chrome Cleanup λειτουργεί στο παρασκήνιο, χωρίς να είναι εμφανές στο χρήστη και χωρίς να διακόπτει τις εργασίες του. Απομακρύνει το ανεπιθύμητο λογισμικό και ειδοποιεί τον χρήστη μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία καθαρισμού.

Το Chrome Cleanup είναι ενσωματωμένο στην τελευταία έκδοση του Google Chrome. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το σχετικό blog post της Google.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons