Έρχονται τον Μάρτιο το iPhone 6c και το Apple Watch 2

by George Polyzos • On 09-12-2015 • AT 1:55 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Apple-iphone-6s-01

Η Apple φέρεται να προγραμματίζει για τον προσεχή Μάρτιο το λανσάρισμα τόσο του μικρότερου iPhone 6c, με την οθόνη των τεσσάρων ιντσών, όσο και του επόμενης γενιάς smartwatch, Watch 2.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με ανάρτηση της ιστοσελίδας 9to5Mac, η οποία βασίζεται σε πληροφορίες προερχόμενες από το εσωτερικό της Apple, η εταιρεία σχεδιάζει ένα μεγάλο press event τον Μάρτιο κατά το οποίο θα παρουσιαστεί η δεύτερη γενιά του Apple Watch και ενδεχομένως να υπάρξει και η παρουσίαση του iPhone 6c.

Το 9to5Mac υποστηρίζει ότι την ανακοίνωση των νέων συσκευών τον Μάρτιο θα ακολουθήσει το επίσημο εμπορικό λανσάρισμα τον αμέσως επόμενο μήνα, δηλαδή τον Απρίλιο του 2016.

Το Apple Watch 2 θεωρείται ότι θα διαθέτει βελτιωμένη κάμερα, ενισχυμένες δυνατότητες ασύρματης επικοινωνίας, τεχνολογία παρακολούθησης ύπνου και νέους αισθητήρες παρακολούθησης παραμέτρων υγείας, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες πληροφορίες.

apple-watch-2

Το iPhone 6c, όπως καθιερώθηκε να ονομάζεται, θα είναι μία έκδοση τεσσάρων ιντσών του iPhone όπως το iPhone 5c αλλά με το μεταλλικό πλαίσιο των μεταγενέστερων συσκευών. Επίσης, η συσκευή θα διατίθεται σε μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων σε σχέση με τις εκδόσεις που κυκλοφορούν σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένες αναφορές θέλουν το νέο, μικρότερο iPhone να κάνει την εμφάνισή του ακόμη νωρίτερα, εντός του Φεβρουαρίου. Πάντως, το σύνολο σχεδόν των φημών τοποθετούν τη νέα συσκευή «ανάμεσα» στα iPhone 5s και iPhone 6s, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι σημαντικά βελτιωμένη σε σχέση με το iPhone 5c.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons