Έρχονται τα πρώτα Steam machines

by Nikos Kaimakamis • On 05-06-2015 • AT 1:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Steam machines

Τα Steam Machines, το Steam Link και το συνοδευτικό Controller, θα ξεκινήσουν να είναι διαθέσιμα από τις 10 Νοεμβρίου και έπειτα.

Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν τις προπαραγγελίες από τις 16 Οκτωβρίου, με τις πρώτες παραδόσεις να είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν από τον Νοέμβριο και μετά. Οι παιχνιδοκονσόλες θα έχουν το λογισμικό της Valve και θα μπορούν να τρέχουν χιλιάδες gaming τίτλους που μπορεί να βρει κανείς στο Steam. Η Alienware της Dell και η Cyberpower θα είναι οι δύο πρώτοι κατασκευαστές που θα παρουσιάσουν τέτοιες κονσόλες, ενώ αργότερα θα εμφανιστούν και άλλες προτάσεις Steam Machines από άλλους κατασκευαστές.

Το λειτουργικό σύστημα Steam OS της Valve είναι βασισμένο στο Linux, ενώ θα μπορούν να υποστηρίζουν τόσο τα games που κατεβάζει κανείς απευθείας από το Steam όσο και τα games που υπάρχουν εγκατεστημένα σε έναν υπολογιστή, μέσω streaming. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι τα Steam Machines θα υποστηρίζουν 1000 με 1200 τίτλους games, ενώ γίνεται προσπάθεια ο αριθμός αυτός να αυξηθεί.

Η τιμή των Steam Machines θα ξεκινά από τα 449 δολάρια στις ΗΠΑ, ενώ το Steam Controller θα κοστίζει 54 ευρώ. Το Steam Link, για τη σύνδεση του υπολογιστή με την κονσόλα θα στοιχίζει επίσης 54 ευρώ. Τα πιο ακριβά μοντέλα Steam Machines θα αγγίζουν τα 749 δολάρια στις ΗΠΑ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons