Έρχονται τα Nexus smartwatches από την Google

by Nikos Kaimakamis • On 07-07-2016 • AT 1:24 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Google-Nexus-Smartwatch

Φήμες θέλουν την Google να ετοιμάζεται να παρουσιάσει δύο νέα Nexus smartwatches με λειτουργικό σύστημα Android Wear. 

Οι φήμες κάνουν λόγο για το Angelfish και το Swordfish, τα οποία εκτιμάται ότι θα είναι τα δύο νέα wearables στην οικογένεια Nexus της Google. Τα δύο νέα smartwatches θα είναι διαφορετικά το ένα από το άλλο, με το ένα να απευθύνεται περισσότερο σε όσους διατηρούν ένα δραστήριο lifestyle και το άλλο να είναι μικρότερο και με πιο περιορισμένες δυνατότητες.

Το πρώτο μοντέλο εκτιμάται ότι θα έχει κάσα 43,5 χιλιοστών και θα είναι εξοπλισμένο με LTE, GPS και αισθητήρα μέτρησης καρδιακού ρυθμού. Το μικρότερο μοντέλο δεν θα έχει GPS. Θα υπάρχει πρόσβαση σε δεδομένες εφαρμογές της Google, ενώ εκτιμάται ότι τα δύο νέα smartwatches στην οικογένεια Nexus θα παρουσιαστούν μετά από την επίσημη ανακοίνωση των νέων Nexus smartphones.

nexus smartwatch

Τα δύο νέα smartwatches της οικογένειας Nexus εκτιμάται ότι θα είναι εξοπλισμένα με έναν ψηφιακό βοηθό της Google, ένα bot το οποίο θα έχει τεχνητή νοημοσύνη, που θα μπορεί να αλληλεπιδρά με τον χρήστη. Το λειτουργικό σύστημα των δύο συσκευών αναμένεται να είναι το Android Wear 2.0, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα σαφές το πότε περίπου θα κάνουν την εμφάνισή τους.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons