Έρχονται τα Apple iPhone 5se και iPad Air 3 στις 18 Μαρτίου;

by George Polyzos • On 15-02-2016 • AT 1:44 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone-6

Σύμφωνα με αναφορές στον διεθνή Τύπο η Apple σκοπεύει να μην εφαρμόσει την τακτική της περιόδου προ-παραγγελιών για τα επερχόμενα iPhone 5se και iPad Air 3.

Αν ισχύσει αυτό, τότε η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τις δύο νέες συσκευές στις 15 Μαρτίου, με τη διάθεσή τους στην αγορά να ξεκινά τρεις ημέρες αργότερα, στις 18 Μαρτίου.

Η πληροφορία διέρρευσε αρχικά από την ιστοσελίδα 9to5Mac, ενώ σε δημοσίευμά του το Reuters επισημαίνει ότι η αύξηση των παραδόσεων smartphones της Apple μόνο κατά 0,4% ήταν η χαμηλότερη επίδοση που έχει πετύχει το iPhone από το 2007, όταν και λανσαρίστηκε η πρώτη συσκευή της σειράς.

Ως εκ τούτου η νέα συσκευή στοχεύει στους καταναλωτές εκείνους που με ένα 4ιντσο smartphone θέλουν να αναβαθμίσουν τη συσκευή τους, χωρίς να μετακινηθούν στις πολύ μεγαλύτερες οθόνες των iPhone 6s και 6s Plus.

Ωστόσο, το νέο iPhone 5se παρά τη μικρή του οθόνη θα υιοθετεί αρκετά από τα στοιχεία που γνωρίσαμε μέσω των 6s και 6s Plus. Δηλαδή, πρόκειται να διαθέτει το A9 SoC και τον M9 συν-επεξεργαστή κίνησης, θα διαθέτει την always-on ψηφιακή βοηθό Siri και την τεχνολογία NFC για δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας Apple Pay.

Η νέα συσκευή της Apple αναμένεται επίσης να υποστηρίζει το Live Photos αλλά δεν θα διαθέτει την τεχνολογία 3D Touch στην οθόνη του. Σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά το 5se θα κυκλοφορήσει σε διάφορες χρωματικές επιλογές: Gold, Rose Gold, Silver και Space Gray.

Apple-iPad-Pro

Το iPad Air 3 αναμένεται να αποτελέσει την προσπάθεια της Apple να αντιστρέψει την τάση που θέλει την πώληση λιγότερων iPad για φέτος. Σύμφωνα με τις έως τώρα διαρροές η εν λόγω ταμπλέτα θα υιοθετεί τον σχεδιασμό του iPad Pro, αλλά με οθόνη διαγωνίου 9,7 ιντσών.

Όπως και το iPad Pro, το iPad Air 3 θα υποστηρίζει το Apple Pencil ενώ θα διαθέτει και τον Smart Connector, δηλαδή το σύστημα για την αποστολή δεδομένων μεταξύ της ταμπλέτας και του Smart Keyboard, ενώ επιπλέον παρέχει και ισχύ για το ασύρματο πληκτρολόγιο.

Τέλος, στις 15 Μαρτίου η Apple αναμένεται να ανακοινώσει και μία ανανεωμένη έκδοση του Apple Watch, ενδεχομένως με την υποστήριξη του FaceTime και νέων Sport bands.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σχεδόν σίγουρο πια μετά και τις προσφορές των μεγάλων καταστημάτων για το 5S σε τιμές από 399€.

Top

Show Buttons
Hide Buttons