Έρχεται τον Δεκέμβριο το Huawei Mate 9;

by Nikos Kaimakamis • On 12-09-2016 • AT 12:19 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Huawei-Mate-8-01

Νέες φήμες έχουν προκύψει στο Διαδίκτυο για την πιθανή εμφάνιση του Huawei Mate 9, το οποίο δεν αποκλείεται να εμφανιστεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο. 

Το φημολογούμενο Huawei Mate 9, σύμφωνα με το Phone Arena, θα είναι εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή Huawei Kirin 960, ένα SoC το οποίο θα είναι κατασκευασμένο με την αρχιτεκτονική των 16 nm, με οχτώ πυρήνες Cortex-A73, για τους οποίους ακόμα δεν διευκρινίζεται το ποια θα είναι η συχνότητα λειτουργίας τους.

Ένα άλλο στοιχείο που σημειώνει το Phone Arena είναι ότι το επερχόμενο Huawei Mate 9 θα είναι εξοπλισμένο με διπλή κάμερα 20 Megapixel στο εμπρός μέρος. Αναφέρεται, επίσης, ότι η κάμερα αυτή θα είναι εφοδιασμένη με οπτικό σύστημα σταθεροποίησης.

Οι πληροφορίες για το νέο smartphone είναι ακόμα συγκεχυμένες και δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα το τι ετοιμάζει η εταιρεία. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του το νέο μοντέλο, με κάποια εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που πιθανότατα θα το κατατάσσουν στην High end κατηγορία.

Το νέο chip της Huawei, το Kirin 960, από τον περασμένο Απρίλιο φημολογείται ότι θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση τον φετινό Δεκέμβριο, στοιχείο που κάνει πιθανή την εμφάνιση του μέσα στο πλαίσιο του Huawei Mate 9.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons