Έρχεται το τέλος του iPhone 5C το 2015;

by Nikos Kaimakamis • On 27-11-2014 • AT 4:47 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

iphone 5c

Η Apple φέρεται να είναι έτοιμη να σταματήσει την κυκλοφορία του iPhone 5C, του πολύχρωμου smartphone, στα μισά περίπου του 2015. 

Χωρίς να έχει γίνει σαφές από την ίδια την Apple για τους λόγους για τους οποίους θα ήθελε να σταματήσει την κυκλοφορία του iPhone 5C, τόσο η έλευση του νεότερου iPhone 6 όσο και το μειωμένο ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού φέρονται να είναι οι βασικοί λόγοι που κάνουν το iPhone 5C να μην αποτελεί μία καλή εμπορική λύση για την Apple, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη που η εταιρεία φέρεται να είναι διατεθειμένη να σταματήσει την παραγωγή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το iPhone 5C αποτελούσε μία πιο προσιτή εκδοχή του iPhone 5S, με πλαστικό περίβλημα με διάφορα χρώματα. Σύμφωνα με το GSM Arena, το iPhone 5C δεν κατάφερε να γίνει τελικά η πιο προσιτή λύση που ήθελε, καθώς η τελική του τιμή χωρίς συμβόλαιο σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ξεπερνούσε τα 400 ευρώ.

Οι πληροφορίες του Digital Trends κάνουν λόγο για παράλληλη διακοπή της παραγωγής και του iPhone 4S, μετά την έλευση των νέων μοντέλων της Apple. Εκτιμάται ότι και η λήξη της παραγωγής του 4S θα γίνει την ίδια χρονική περίοδο με τη λήξη της παραγωγής του iPhone 5C. Ένα στοιχείο που ορθώς τονίζει το Digital Trends, είναι ότι μόλις λήξει η παραγωγή τόσο του iPhone 5C όσο και του 4S, όλα τα iPhones που θα κυκλοφορούν θα είναι εξοπλισμένα με αισθητήρα Touch ID.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ.
    ΤΟ ΣΒΗΣΑΤΕ;

    • Καλημέρα,
      όχι αν έχεις στείλει και άλλο μήνυμα, δεν έφτασε ποτέ…

Top

Show Buttons
Hide Buttons