Έρχεται το smartwatch της Tag Heuer

by Nikos Kaimakamis • On 30-04-2015 • AT 11:46 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

tag-heuer-smartwatch

H Tag Heuer ετοιμάζεται να κάνει την είσοδό της στην κατηγορία smartwatch με τη δική της πρόταση που δεν θα είναι προσιτή σε τελική τιμή.

Η ωρολογοποιία Tag Heuer είχε ανακοινώσει ότι θέλει να δημιουργήσει το δικό της smartwatch, ενώ τώρα δόθηκαν κάποιες λεπτομέρειες παραπάνω για την υπόθεση αυτή. Το στοιχείο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι το smartwatch της Tag Heuer θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία αρχής γενομένης από τον Νοέμβριο του 2015, ενώ η ενδεικτική τιμή του στις ΗΠΑ αναμένεται να είναι στα 1400 δολάρια. Ένα άλλο αξιοσημείωτο στοιχείο είναι ότι το νέο μοντέλο της Tag Heuer αναμένεται να έχει αυτονομία 40 περίπου ωρών.

Ο ίδιος ο CEO της Tag Heuer, Jean-Claude Biver, μιλά για τη νέα αγορά των smartwatches που έχει προκύψει, μιλώντας αρχικά με αρνητικό τρόπο για το Apple Watch, ενώ αργότερα τόνισε ότι μία τέτοια συσκευή θα μπορούσε να βρει το δικό της κοινό ανάμεσα σε νέους καταναλωτές που αγαπούν την υψηλή τεχνολογία.

Αυτό δείχνει ότι η Tag Heuer ετοιμάζει μία πρόταση που θα απευθύνεται περισσότερο στους φίλους της ωρολογοποιίας και λιγότερο στου early adopters της τεχνολογίας. Δεν πρέπει πάντως να ξεχνούμε ότι η Tag Heuer, στο πλαίσιο της έκθεσης υψηλής ωρολογοποιίας της Βασιλείας, έναν περίπου μήνα πριν, είχε ανακοινώσει ότι συνεργάζεται με την Intel και την Google στην ανάπτυξη ενός νέου μοντέλου smartwatch.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons