Έρχεται το Samsung Galaxy S6 Active

by Nikos Kaimakamis • On 12-03-2015 • AT 2:41 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung-galaxy-s6-active

Διέρρευσαν τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Samsung Galaxy S6 Active, το οποίο θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από το δίκτυο της ΑΤ&Τ.

Το νέο μοντέλο θα έχει οθόνη τεχνολογίας AMOLED+, διαγωνίου 5,1 ιντσών, με ανάλυση 2560×1440 pixels, με τον Samsung Exynos 7420 στη θέση του επεξεργαστή και μνήμη RAM 3 GB. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα είναι 32 GB, ενώ στο κομμάτι του imaging θα υπάρχουν μία κάμερα με φακό 16 Megapixel στο πίσω μέρος και μία με φακό 5 Megapixel εμπρός.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι αυξημένη σε σχέση με το Samsung Galaxy S6, καθώς εδώ έχουμε μια μονάδα 3500 mAh. Οι διαστάσεις του Samsung Galaxy S6 Active είναι και αυτές αυξημένες, αφού είναι 73.6 x 146.9 x 8.8 χιλιοστά. Δεν έχει γίνει σαφές εάν η μπαταρία του θα είναι αποσπώμενη, ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμα το εάν θα μπορεί να επεκταθεί η εσωτερική του μνήμη με τη χρήση καρτών microSD.

Το σίγουρο είναι ότι το Samsung Galaxy S6 Active θα είναι αρκούντως ανθεκτικό στις κακουχίες και ικανό να αντεπεξέλθει στην σκληρή χρήση, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το ποια είναι τα πρότυπα αντοχής στα οποία θα ανταποκρίνεται. Είναι δεδομένο πάντως ότι δεν θα επηρεάζεται εύκολα από το νερό και τη σκόνη, όπως όλες οι Active συσκευές της Samsung.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons