Έρχεται το Rise and Fall expansion για το Civilization VI

by Nikos Kaimakamis • On 30-12-2017 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

To expansion για το Civilization VI που ετοιμάζει η Firaxis θα έχει αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για τους φίλους του τίτλου. 

Το expansion θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του 2018 και θα προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να διαχειρίζονται καλύτερα τις μονάδες τους, να διαμορφώνουν συμμαχίες, ενώ θα υπάρχουν ενσωματωμένα και ιστορικά γεγονότα τα οποία θα μπορούν να αλλάξουν την τροπή. Ένα από τα στοιχεία που θα εκτιμήσουν όλοι οι φίλοι των παιχνιδιών στρατηγικής είναι το ότι στο Civilization VI θα υπάρχουν πλέον Χρυσές και Σκοτεινές Εποχές, δίνοντας αρκετά ρεαλιστικό χαρακτήρα στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ο παίκτης είναι αυτός που θα καθορίζει το εάν θα ξεκινά με τον πολιτισμό του σε έναν Χρυσό Αιώνα ή στον Μεσαίωνα, στοιχείο που θα καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το πώς θα προχωρά η ιστορία και η εξέλιξη του πολιτισμού του. Στον Χρυσό Αιώνα θα υπάρχουν αρκετά στοιχεία που θα βοηθούν την εξέλιξη του πολιτισμού, ενώ στον Μεσαίωνα, η εξέλιξη του πολιτισμού θα είναι πιο δύσκολη.

Από την άλλη πλευρά και οι αντίπαλοι πολιτισμοί θα έχουν με τη σειρά τους Χρυσούς Αιώνες και Σκοτεινές Εποχές, στοιχείο που θα επηρεάζει τις σχέσεις και τις συγκρούσεις με τον πολιτισμό που θα χειρίζεται ο κάθε παίκτης.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons