Έρχεται το πρώτο VAIO smartphone;

by Nikos Kaimakamis • On 27-02-2015 • AT 12:14 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

vaio smartphone

Μετά τον διαχωρισμό της από την Sony, η VAIO μπαίνει σταδιακά και πάλι στο παιχνίδι, με τις φήμες να την θέλουν να ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα VAIO smartphone.

Σε benchmark tests που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο, εμφανίζονται κάποιες πιθανολογούμενες VAIO branded συσκευές smartphones, με μία από αυτές να λέγεται ότι είναι προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στο κοινό στις 12 Μαρτίου. Αναφορικά με τα τεχνικά της χαρακτηριστικά εκτιμάται ότι θα είναι εφοδιασμένη με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 410 στα 64 bit και χρονισμένο στα 1,2 GHz.

Γίνεται ακόμα λόγος για μνήμη RAM 2GB, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16 GB, οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών, με ανάλυση 720p, κάμερα 13 Megapixel στο πίσω μέρος και μία των 5 Megapixel εμπρός. Το λειτουργικό σύστημα  του επερχόμενου VAIO smartphone θα είναι το Android 5.0 Lollipop. Στο σημείο αυτό είναι καλό να σημειωθεί ότι παρόλο που η VAIO είναι μία αυτόνομη εταιρεία, η Sony εξακολουθεί να κατέχει το 5% του συνολικού μετοχικού της κεφαλαίου.

Όπως σημειώνει και το GSM Arena, δεν αποκλείεται να είναι έτσι σχεδιασμένο το VAIO smartphone που να θυμίζει αρκετά την σειρά Xperia της Sony, όπως δείχνει και η υποθετική φωτογραφία που συνοδεύει το παρον post. Παρόλα αυτά, κανείς δεν μπορεί ποτέ να είναι σίγουρος με τις φημολογίες του Διαδικτύου, οπότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μέχρι τις 12 Μαρτίου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons