Έρχεται το οριστικό τέλος του Nokia Sync

by Nikos Kaimakamis • On 26-09-2014 • AT 11:02 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

sync-content

Έχει χρησιμοποιηθεί από αμέτρητους κατόχους κινητών τηλεφώνων και έχει μάθει στο ευρύ κοινό τη σημασία του συγχρονισμού με τον υπολογιστή, αλλά το Nokia Sync σύντομα θα καταργηθεί. 

Η ημερομηνία που έχει οριστεί για την παύση του Nokia Sync είναι η 5η Δεκεμβρίου 2014 και αυτό θα επηρεάσει όσους χρησιμοποιούν κινητά Nokia Series 40, Nokia N9 και όλες τις συσκευές που τρέχουν λειτουργικό σύστημα Nokia Symbian. H Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα μία σχετική προειδοποίηση στους χρήστες του Nokia Sync, αφού από τις 5 Δεκεμβρίου και έπειτα δεν θα έχουν πρόσβαση στα δεδομένα τους, δηλαδή σε επαφές, στοιχεία ημερολογίου και ατζέντας και τις σημειώσεις που έχουν αποθηκεύσει στο cloud.

Η συμβουλή της Microsoft προς τους χρήστες του Nokia Sync είναι να κάνουν εξαγωγή όλων των αρχείων τους και να τα μεταφέρουν σε άλλες cloud τοποθεσίες. Η Microsoft σημειώνει ότι όλα τα δεδομένα θα καταστραφούν μετά τον τερματισμό της υπηρεσίας, επομένως, καλό είναι οι χρήστες να έχουν κάνει εγκαίρως την εξαγωγή των δεδομένων τους.

Αυτή η είδηση σηματοδοτεί το τέλος μίας εποχής και την εγκατάλειψη μίας από τις πιο καλά σχεδιασμένες εφαρμογές και υπηρεσίες που έχουμε δοκιμάσει, μιας και το Nokia Sync αποτελούσε μία σταθερότατη λύση συγχρονισμού που σπάνια αντιμετώπιζε προβλήματα. Το αποχαιρετούμε με μία σχετική… νοσταλγία.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons