Έρχεται το Lumia 830 στην IFA;

by Nikos Kaimakamis • On 12-08-2014 • AT 10:26 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

lumia 830 teaser

Όσο πλησιάζουμε στον Σεπτέμβριο τόσο πιο έντονες θα είναι οι φήμες γύρω από τα νέα μοντέλα των κατασκευαστών, με τη Microsoft Devices Group να έχει σειρά αυτή τη φορά και το teaser της για το νέο Lumia smartphone. 

H Microsoft Devices Group έχει έτοιμη μία παρουσίαση στο πλαίσιο της έκθεσης IFA στο Βερολίνο, για τις 4 Σεπτεμβρίου 2014, για την οποία έχει ήδη αποσταλεί μία πρόσκληση στους εκπροσώπους του Τύπου, στην οποία γίνεται εμφανές ότι πρόκειται για ένα νέο camera phone, μιας και η εικόνα του teaser εστιάζει στην λειτουργία της κάμερας.

Η σχετική φημολογία στο Internet κάνει λόγο για την παρουσίαση του νέου Lumia 830, το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με μία κάμερα με αισθητήρα 13 Megapixels, τεχνολογίας PureView, χωρίς όμως να γίνονται περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Παράλληλα, γίνεται λόγος για την παρουσίαση του Lumia 730, το οποίο εκτιμάται ότι θα έχει οθόνη διαγωνίου 4,7 ιντσών, ανάλυσης 720p, με κάμερα 5 Megapixels εμπρός για τη λήψη selfies. Είναι προφανές ότι και τα δύο νέα μοντέλα θα φέρουν το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, το Windows Phone 8.1.

To Nokiapoweruser εστιάζει στο πορτοκαλί χρώμα της πρόσκλησης, το οποίο εκτιμάται ότι θα είναι και εκείνο που θα κοσμεί τη συσκευή στο πίσω μέρος, ακολουθώντας την πολιτική των ζωντανών χρωμάτων που έχει η οικογένεια Nokia Lumia. Οι επίσημες αποκαλύψεις και οι επιβεβαιώσεις των φημών δεν θα αργήσουν, καθώς η 4η Σεπτεμβρίου είναι κοντά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons