Έρχεται το DTS:X για καλύτερο ήχο

by Nikos Kaimakamis • On 02-01-2015 • AT 10:56 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

dts-logo-650

Το DTS:X φιλοδοξεί να αλλάξει τον ήχο από το smartphone, το tablet ή ακόμα και το οικιακό σύστημά μας προς το καλύτερο αρχής γενομένης από τον Μάρτιο του 2015. Το νέο codec θα είναι διαθέσιμο σε προϊόντα της Pioneer και της Onkyo, ενώ οι πληροφορίες για το νέο πρότυπο ήχου δίνονται στη δημοσιότητα με το σταγονόμετρο. Ο σκοπός του είναι να βοηθούν την επίτευξη υψηλότερης ποιότητας ήχου σε όλες τις μορφές ψυχαγωγίας. Εμπλουτίζοντας την εμπειρία του surround ήχου, ενώ με το νέο πρότυπο DTS:X θα μπορεί κανείς να απολαμβάνει υψηλότερη ποιότητα ακόμα και με μικρότερα set up ηχείων. Ακόμα καλύτερη θα είναι και η ποιότητα σε ακουστικά που θα υποστηρίζουν το νέο πρότυπο.

Ο σκοπός των δημιουργών του προτύπου είναι να έχουμε λιγότερα ηχεία στο σαλόνι μας, ενώ ταυτόχρονα θα μπορούμε να απολαμβάνουμε καλύτερα τη μουσική μας από τα συστήματα οικιακού κινηματογράφου και όλες τις φορητές συσκευές που θα το υποστηρίζουν. Το DTS:X αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία σε συσκευές που θα λανσαριστούν από τον Μάρτιο του 2015 και έπειτα, ενώ με το λανσάρισμά του θα δοθούν ακόμα περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις επιμέρους τεχνικές του δυνατότητες.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το νέο codec είναι, όπως το σημειώνει και το Slashgear, object based, επομένως θα ταιριάζει σε κάθε κομμάτι hardware που θα το υποστηρίζει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons