Έρχεται το Call of Duty Black Ops 3

by Nikos Kaimakamis • On 10-06-2015 • AT 11:40 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Black-Ops-3

H Activision ανακοίνωσε ότι το Call of Duty Black Ops 3 είναι σχεδόν έτοιμο να κυκλοφορήσει στις μοντέρνες κονσόλες, αλλά και σε Xbox 360 και PS3.

Όταν είχε ανακοινωθεί ότι το Call of Duty Black Ops 3 θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία τον περασμένο Απρίλιο, δεν είχε γίνει λόγος για το Xbox 360 και το PS3, αλλά η Activision δεν θέλει να αφήσει παραπονεμένους τους κατόχους παλαιότερων κονσολών.

Παρόλα αυτά, οι πλήρεις δυνατότητες του παιχνιδιού ξεδιπλώνονται σε ένα μοντέρνο gaming PC, ένα Xbox One ή ένα PS4. Παραπονεμένοι θα μείνουν, πάντως, οι κάτοχοι κονσόλας Nintendo Wii U, καθώς δεν θα υπάρξει ειδική έκδοση του Call of Duty Black Ops 3 για αυτούς.

Ο νέος τίτλος θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από τις 6 Νοεμβρίου 2015 και έπειτα. Οι κάτοχοι προηγούμενων κονσολών δεν θα μπορούν να παίξουν τη διαμόρφωση multiplayer του παιχνιδιού, ενώ θα λείπουν και άλλες λειτουργίες του παιχνιδιού, για τις οποίες η Activision δεν έδωσε περαιτέρω σχετικές πληροφορίες.

Το παιχνίδι αναμένεται να κινηθεί στα γνώριμα υψηλά επίπεδα ποιότητας της σειράς, με νέα όπλα, εξελιγμένες δυνατότητες κίνησης και μπόλικη δράση. Καλείστε να έρθετε σε σύγκρουση με τις μηχανές και να βγείτε νικητής, σύμφωνα με τα όσα μας παρουσιάζει το επίσημο trailer του Call of Duty Black Ops 3.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons