Έρχεται το Android 5.1 Lollipop με HD voice

by Nikos Kaimakamis • On 10-03-2015 • AT 12:36 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

android 51 lollipop

Το Android 5.1 Lollipop είναι έτοιμο για διάθεση στις συσκευές που θα το υποστηρίζουν, με αρκετές βελτιώσεις σε διάφορα σημεία.

Το Android 5.1 θα υποστηρίζει τη χρήση δύο καρτών SIM, μαζί με το HD voice, ενώ, σύμφωνα με την Google, θα υπάρχει καλύτερη μέριμνα για τις συσκευές που έχουν κλαπεί ή χαθεί. Πρακτικά, όταν χαθεί ή κλαπεί μία συσκευή με Android 5.1, θα κλειδώνει για όποιον δεν έχει τα στοιχεία του Google ID του χρήστη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κλείδωμα αυτό θα είναι διαθέσιμο ακόμα και μετά από ένα factory reset. Διορθωμένα εμφανίζονται και στοιχεία συνδεσιμότητας μέσω Wi-Fi και όχι μόνο, μαζί με πιο εύκολη σύνδεση μέσω Bluetooth.

Όπως μας έχει συνηθίσει η Google, οι Nexus συσκευές είναι εκείνες που θα πάρουν πρώτες το Android 5.1 και θα ακολουθήσουν αργότερα οι πιο νέες συσκευές άλλων κατασκευαστών. Σύμφωνα με το Android Headlines, δεν αποκλείεται να πάρουν το update και οι παλιότερες Nexus 4 Google Play Edition.

H Google δεν έδωσε κάποιο αναλυτικό χρονοδιάγραμμα για την διάθεση της αναβάθμισης του λειτουργικού της συστήματος, αλλά αυτή αναμένεται άμεσα over the air, σύμφωνα με τους περισσότερους αναλυτές.

Με το Android 5.1 Lollipop αναμένεται να γίνει πιο εύκολο για πολλούς χρήστες μιας συσκευής να μπορούν να την μοιραστούν πιο εύκολα και άνετα, ο καθένας με την δική του σύνδεση μέσω κάρτας SIM.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons