Έρχεται στις 3 Δεκεμβρίου το Yotaphone 2

by Nikos Kaimakamis • On 18-11-2014 • AT 12:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

YotaPhone-2-press

H ρωσική ιδέα για ένα smartphone με διπλή οθόνη ωριμάζει και το Yotaphone 2 είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει από τις 3 Δεκεμβρίου και έπειτα. 

Το Yotaphone 2 είναι ένα Android smartphone με κανονική οθόνη εμπρός και μία οθόνη ηλεκτρονικής μελάνης στο πίσω μέρος. Η πλήρης παρουσίαση θα γίνει στις αρχές του Δεκεμβρίου, οπότε και θα αποκαλυφθούν τα αναλυτικά τεχνικά του χαρακτηριστικά. Το στοιχείο που έχει ήδη γίνει γνωστό είναι ότι ο σχεδιασμός του θα είναι πιο μοντέρνος από το πρώτο Yotaphone με πιο στρογγυλές άκρες.

Η εταιρεία από τη Ρωσία, η Yota Devices, έχει αποφασίσει να ξεκινήσει τις πωλήσεις και στην Βόρεια Αμερική και για τον σκοπό αυτό έχει μεταφέρει την έδρα της στον Καναδά, προσλαμβάνοντας αρκετούς από τους 5000 εργαζόμενους που άφησε χωρίς δουλειά η αλλαγή της BlackBerry.

To Yotaphone 2 είχε κάνει την εμφάνισή του στο Mobile World Congress 2014, στη Βαρκελώνη, όπου είχε φανεί ότι θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 5 ιντσών στο εμπρός μέρος, τεχνολογίας AMOLED, ενώ η οθόνη e-ink στο πίσω μέρος θα έχει διαγώνιο 4,7 ιντσών. Θα είναι επίσης εξοπλισμένο με NFC και τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800, ο οποίος, σύμφωνα με το Slashgear θα έχει διαμόρφωση Smart Power.

Σε κάθε περίπτωση είναι ένα smartphone που αποτελεί μία ενδιαφέρουσα υλοποίηση που θα θέλαμε να δούμε και σε άλλους κατασκευαστές.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons