Έρχεται smartwatch και από την Asus

by George Polyzos • On 30-06-2014 • AT 2:29 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

ASUS-Smartwatch

 

Η Asus είχε προαναγγείλει την πρόθεσή της να δημιουργήσει μία νέα σειρά smartwatches, που θα κάνουν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια του 2014.

Η επιβεβαίωση της συγκεκριμένης προαναγγελίας έρχεται μέσα από ένα δημοσίευμα του TechCrunch, σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία από την Ταϊβάν πρόκειται να παρουσιάσει ένα smartwatch με λειτουργικό σύστημα Android Wear, εντός του έτους.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η νέα wearable συσκευή πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της τον Σεπτέμβριο, θα διαθέτει οθόνη AMOLED (όπως το Gear Live της Samsung) και η τιμή του θα κινείται κάτω από την αντίστοιχη τιμή των συσκευών που έχουν παρουσιάσει οι κορεατικές LG Electronics και Samsung. Εκτιμήσεις κάνουν λόγω για ένα εύρος τιμής από τα 99 έως τα 149 δολάρια.

Η Asus φέρεται να καθυστέρησε ηθελημένα τη συγκεκριμένη κίνηση, καθώς δεν επιθυμούσε να κινηθεί υπό το καθεστώς «πίεσης» σε ότι αφορά τον καθορισμό των προδιαγραφών της συσκευής. Φαίνεται ότι η Google πίεσε σημαντικά τους κατασκευαστές ώστε να έχουν έτοιμες συσκευές να παρουσιάσουν κατά το επίσημο λανσάρισμα του Android Wear, κάτι που η Asus δεν επιθυμούσε να υπομείνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φήμες ήθελαν την Asus να σχεδιάζει και δυνατότητα ελέγχου μέσω χειρονομιών, η οποία θα ενσωματωθεί στο μελλοντικό της smartwatch. Αν το δημοσίευμα επιβεβαιωθεί, ενδεχομένως το λανσάρισμα της συσκευής να γίνει κατά τη διάρκεια της έκθεσης τεχνολογίας IFA που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο, το διάστημα 5-10 Σεπτεμβρίου.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons