Έρχεται iPhone 6 στις 5,5 ίντσες με 128GB και OIS;

by George Polyzos • On 26-06-2014 • AT 2:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iPhone5S

 

Οι τελευταίες φήμες από το «μέτωπο» του iPhone 6 θέλουν την έκδοση της συσκευής με οθόνη 5,5 ιντσών να διατίθεται από την Apple με αποθηκευτικό χώρο που θα φτάνει τα 128GB και σύστημα οπτικής σταθεροποίησης για την κάμερά του.

Μέχρι σήμερα το πιο «ευρύχωρο» iPhone διαθέτει αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 64GB, οπότε η φήμη για μνήμη 128GB ενδεχομένως να παραπέμπει και σε περισσότερο phablet χαρακτηριστικά για το μεγάλο iPhone 6 των 5,5 ιντσών.

Παράλληλα, το σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας για την κάμερα θα ενσωματωθεί μόνο στο μοντέλο των 5,5 ιντσών, ενώ το μοντέλο των 4,7 ιντσών δεν θα διαθέτει κάτι ανάλογο για την κάμερά του.

Η φήμη μεταδόθηκε από μία κινεζική ιστοσελίδα, την Feng.com, ενώ είχε προηγηθεί μία «πρόβλεψη» από την κινεζική εταιρεία παροχής Internet Tencent, για ανακοίνωση των νέων iPhone 6 στις 19 Σεπτεμβρίου. Να υπενθυμίσουμε ότι η Deutsche Telecom, ο γερμανικός τηλεπικοινωνιακός πάροχος, ήδη από τον Μάιο, έχει επίσης προαναγγείλει ότι οι δύο εκδόσεις του iPhone 6 θα ανακοινωθούν επίσημα στις 19 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ποσότητα των φημών, σχετικά με το νέο iPhone, είναι τέτοια ώστε να θεωρείται πλέον δεδομένο ότι όντως θα κυκλοφορήσει σε δύο εναλλακτικές εκδόσεις των 4,7 και 5,5 ιντσών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons